Eflinnisa ay çok korkutucu böyle bir şey yaşarsam ölürüm ben ben çok şükredip dua ederim yatmadanda ederimde insan yinede korkuyo ya dün gece korkudan uyuyamadım sıçradım durdum irkildim bu konuların üzerine vala ben çok şey yaşadım bunlarla ilgili oyüzden çok korkarım aynalardanda korkuyorum hele gece odadaki aynalara bile bakmam önceden üzerlerini örter öyle yatardım tuvalete giriyosam aynaya bakmadan elimi yıkar çıkarım ürperti giriyo içime odamda gözü olan hiç bir oyuncağı istemezdim korkudan kardeşlerimle yattığım zamanda oldu ama işe yaramıyolardı işte o eş konusundan bende korkuyorum bi ara gece eşimle sarılmışız yatakta sohbet ediyoruz bi anda acaba eşim mi değilmi diye aklıma bi geldi nasıl korktuğumu bilmiyorum eşime söyledim aklımdan böyle bir şey geçti diye oda korkuyo böyle şeyler musallat olucak diye bana ya o abla şey demişti eşinin sürekli giydiği bi kıyafeti yastığına giydir yada üstüne koy yanında dursun her geldiğinde sana giymiş olduğu kokusu olan bir kıyafetini versin onada gelemezler bunun gibi bir şey bu doğru mu peki