beyzacmvrc rica ederim canım Rabbim kolaylık versin tek avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah o kadar farklı bi duygu ki o kadar güzellerki. Hani derler ya bebek doğduktan sonra bütün sancı ağrı her şey yok oluyor diye inanmazdım nasıl olur ya derdim bi insan her şeyi saatlerce çektiği onca sancıyı nasıl bi anda unutur Allahım gerçektende öyleymiş o an anlıyorsun anne olduğunu. Onu orda ilk gördüğünde ilk sesini duyduğunda duygulanmamak elinde değil. Ve şu an o doğum esnasında yaşadığım hiçbir şeyi hatırlamıyorum🥲kayınvalidem yanımdaydı doğum yapana kadar o diyor sesin dediklerin hiç kulağımdan çıkmıyor diye. Benim ise tek hatırladığım uyumak istediğimi söylemekti sürekli “anne hadi gidelim eve yatalım çok yoruldum uyumak istiyorum artık dünden beri uyumamışım olmuyor işte” demekti çünkü ne zaman canım acısa uyursam geçecekmiş gibi hissediyorum bunda da uyumak istiyordum he bıraksalar uyuyacak mıydım yine o sancıdan kıvranmaktan uyuyamazdım ama işte dediğim gibi. Hep pozitif düşün asla kötüyü çağırma hele kötü doğum hikayelerini hiç okuma hep pozitif pozitif pozitif 🫧🍃
(seni buralarda çok görüyorum yorumlarına felan çok denk geliyorum çok sıcak ve sevimli geliyorsun bana bunuda burda söylemek istiyorum 🌸)