Sinemssasafff46_ Merhabalar 9 gün gecikme beta değeri 666 çok mu düşük hanımlar doktor büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi
Yazmelegi_ Sinemssasafff46_ artışı takip etmen lazım benim bildiğim 2 gune bir düzenli olursa sıkıntı olmaz.diye biliyorum
CeydaST Sinemssasafff46_ geç yumurtlama olduysa da olur kuzum. 2 gün sonra tekrar ver bakalım ya da 4. Gün ver
Hulyab Sinemssasafff46_ yo niye dusuk olsun ben gttgmde 392 ydi artis olmazzsa ve kanaman varsa kimyasal gebelik oluyor daha onceden yasamstm o yuzdn bikez daha yaptr kan ver tekrrdan
Sinemssasafff46_ Hulyab ben de bi önceki ay kimyasal geçirdim ama o zaman kanamam vardı şimdi öyle bir şey yok ama değerim düşük geçen sefer ki gibi sürekli kan vermek istemiyorum
dolunayes Sinemssasafff46_ 2 günlük artisla takip etmen lazimdi ama . Ustunden gecince nasil anlayacaksin . 2 kere 2 gun arayla versen yeterdi
Ytrr Sinemssasafff46_ ben 438le öğrendim hamileliğimi düşük değil ki daha çok yeni olduğu için öyle demiş olabilir
AsELinAnneSi__ Sinemssasafff46_ ben gecikmemin ikinci haftası öğrendim 36 yla aynisi banada dendi sürekli kanamam varmı diye bakıyordum sonra artışlar takip edildi bebegim sağlıklı çok sukur rabbim gonlunuzce sagliklisini versin geç döllenme dendi sonrada
Sinemssasafff46_ AsELinAnneSi__ benim de 12 gün tam gecikti şuan ama regl olmadım daha hayırlısı bakalım
sehrengiz_8 Sinemssasafff46_ bu değerle kimyasal gebelik olmaz canım ya dış gebelik ya da boş gebelik şüphesi ama büyük ihtimalle de geç döllenme olabilir. Ben de adetimden 9 gün sonra 404 değerle öğrendim ama boş gebelikmiş kürtaj oldum. Ha benimki sağlıksız bir gebelik diye sizinki de sağlıksız olacak değil beta takibi yapın ve ultrasona önem verin hakkınızda hayırlısı olsun
Sinemssasafff46_ sehrengiz_8 9 günde baktı doktor kese yok dedi dış gebelikte değil dedi ama bilmiyorum
mguness44 Sinemssasafff46_ 8 gun gecikmede betam 736 çıkmıştı 2 gun sonra 2076 olmuştu bence gayet iyi değerin 2 gun sonra tekrar ver ilk kan degeri her zaman onemsizdir
anneoluyoruuumm16 Sinemssasafff46_ yuh yani nerden anlamış hemen belki geç döllenme benim 10 günlük gecikmede 562 çıktı doktor geç döllenme dedi gün verdi gel keseye bakalım diye gittiğimde hem kese gördük hem kalp atışı çok şükür
Elifkskl Sinemssasafff46_ kafayı mı yemiş o dr. Benim 5 gün geçikme ile 21 di ve şuan 18 haftalığız ve sağlıklıyız çok şükür
Aytac27-07 Sinemssasafff46_ ne alakası var ya benim adet gecikti 1 hafta sonra kan verdim 94 çıktı, 1 hafta sonra yine verdim 3806 çıktı ,bir buçuk aylık hamileyim kalp atışlarını duyduk çok şükür ama benimki geç döllenme,moralinizi bozmayın