Aleyna1305 8143 basıyorum ama hiç bir şey olmuyor nedense ya siz ekran görüntüsü ile anlatır mısınız rica etsem
Aleyna1305 ssa239688 1 Haziran diye bekliyordum ama sizi yanlış bilgilendirmeyim bu kadar koyu ciktigina göre iki testte de adetime belki 3 -4 gün falan vardı bilmiyorum
Sevde_M Aleyna1305 gözünüz aydın olsun canimmm Rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin sıkı sıkı tutundum annesine küçük mucize 😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲
Aleyna1305 Sevde_M amiiinnn kuzum ALLAH razı olsun en kısa zamanda senden de bu haberi alırız İNŞALLAH kan vermek için sabırsızlanıyorum sağlıklı hayırlı bı bebişim olur İNŞALLAH ay ben şimdi anne mi oldum hiç inanamiyorum nasıl ağladım bı görseniz 🥺🙈❤️
Sevde_M Aleyna1305 Amin Rabbim bize de yaşatsın bu duyguyu 😪 isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bizi bu konuda sınamasın inşaallah
Dolphin16 Aleyna1305 aynen bende cnm feci şiştim neden bilmiyorum ama gerçekten normal değil gibime geliyor ya adet olamadım diye şiştim yada kilo aldım 😃 hamile değilsem adet olursam kensinlikle bi diyete girmem lazım 🤣
Aleyna1305 Dolphin16 ALLAH razı olsun kuzum sizler de tez zamanda güzel haber alırsınız İNŞALLAH şuan tek isteğim dua edin bana çokça sağlıklı bı bebeğim olduğunu öğreniyim her şey beklediğim gibi ilerlesin 🥺🙈🤲🏻❤️😍
Dolphin16 Aleyna1305 amin canım benim Allahım gönlüne göre versin sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Sevde_M Kizlar bugün çatlatma iğnesi vurulali tam bir hafta oldu. Öylesine bir test yapayım dedim ikinci çizgi çoook silik çıktı oda hala iğnede olan HCG den dolayidir değil mi?
Lilosss Sevde_M evet benim de bugün 1 hafta oldu çok çok silik çizgi çıktı iğne etkisi hala var yani muhtemelen sende de devam ediyor
Sevde_M Lilosss sen ne yapacaksın canım hangi gün test yapmayı düşünüyorsun? Ya çok delirtiyor beni bu süreç. Karnım taş gibi, sürekli idrara çıkmam gerekiyor. Ama hiç bir şekilde akıntım falan yok. Senin belirtilerin var mı?
Lilosss Sevde_M doktorum 1 haziranda kan ver dedi evet beklemek çok zor zaman geçmek bilmiyor :( benim de karnımda şişlik var baya normalde böyle değil , akıntım baya geliyor hala herhangi bir belirtim yok ama daha erken zaten bence belirtiler için
Lilosss Sevde_M femara mı kullandın canım bu arada bir de ovitrelle mi ben bunları kullandım 2 yumurta oluşmuştu tek tarafta