Lilosss Sevde_M doktorum 1 haziranda kan ver dedi evet beklemek çok zor zaman geçmek bilmiyor :( benim de karnımda şişlik var baya normalde böyle değil , akıntım baya geliyor hala herhangi bir belirtim yok ama daha erken zaten bence belirtiler için
Sevde_M Lilosss şu günler bir an önce gecsede bir Haziran gelse :) gerçi nedense hiç ümitli değilim ilk deneme olduğu için….
Lilosss Sevde_M femara mı kullandın canım bu arada bir de ovitrelle mi ben bunları kullandım 2 yumurta oluşmuştu tek tarafta
Sevde_M Lilosss Klomen ve femarayi birlikte kullandirdi bana doktor. İğne de oviterelle aynen canım. Benimde iki yumurta oluşmuş dediydi
Lilosss Sevde_M benim de ilk ama iyi düşünmek istiyorum iyi olsun diye tabi hayırlısı hepimiz için Allah sağlıkla nasip etsin inşallah zor bir süreç
Sevde_M Lilosss hep dua ediyorum elden de başka birşey gelmiyor zaaten…kafayı takmaya da çalışıyorum ama malesef 😅
Sevde_M Lilosss aynen öyle. İnsaAllah hepimiz bir haziranda buraya güzel haberler ile yazarız. Sen hangi şehir de kalıyorsun?
Tgcedlbdk Aleyna1305 inşallah Rabbim hepimize bu güzel haberi verebilmeyi nasip etsin bende hamile kalmak için çatlatma iğnesi kullandım ilk defa 14 günüm var adetime umarım daha güzel haberlerle buraya yazarız hepimiz ❤️💞🙏 Dualarınız da bizede yer verin😘
Aleyna1305 Tgcedlbdk İNŞALLAH Güzel haberi alırsınız canım dün akşam 2 test yaptım ikiside pozitif yarın kan vericem sizler de bana dua edin lütfen sağlıklı bir bebeğim olsun her şey yolunda gitsin güzel haberler alıyım 🤲🏻🙈❤️