ku4iremmmm- Haticevrl bebişlerimiz aynı zamanlarda gelicek benim ki erkek olucak ilk bebeğim 👶🏻sen kaç yaşındasın belki yaşıtızdır tanışırız
Gumus25 Gullzeynep25 evet yakın sayılırız 😃 31 yaşıma girdim ben ama Erzurumlu değilim o oylesine yazmistim😃
defneveannesii_ Gullzeynep25 Çiğdem karas çok tatlı bir hekim instagramdan takip ediyorum uzun zamandır 🌸 muayene ücreti ne kadar hep merak etmişimdir? 💕
Gullzeynep25 defneveannesii_ evet öyledir kendisi işindede başarılı bir doktor Şuan muayene ücreti 1000 tl
defneveannesii_ Gullzeynep25 Aa yine beklediğim gibi çok değilmiş muayene ücreti. Ben 1000 tlden fazladır diye tahmin ediyordum 🙃
Semyyy Gizemgizemm ben normale gidip yapicam valla riskli bi gebelik olmadigi surece ucretli yapmak bana mantiksiz geliyo benim fikrim tabi durumu el veren yapabilir yani 😊
Gamzeizmir35 DeniKami insallah sağlıcakla kavuşun 🙏 hastanedeki doğum paketleri ve de vip oda hakkında bilginiz var mi acaba . Telefonda bilgi vermiyorlar ve sırf içerik öğrenmek için gidesim yok o kadar yolu 😃
DeniKami Gamzeizmir35 teşekkür ederim sizede sağlıklı doğumlar olsun inşallah 🙌🤗 benim sigortam %100 karşıladığı için sormadım ama bugün kontrolüm var bilgi talep ederim anında verirlerse burada paylaşırım 🙏
burcudemirr Basakaltunsoyy aa çok sevindim canım hoşgeldin ben 17 senedir burdayım nerdeyse ne kadarlık hamilesin