themomofminny Gumus25 6101 sokaktayım ben :) sen ne taraftasın? Tanışalım, bebişleri beraber parka götürürüz :))
Gullzeynep25 Gumus25 ben kliniğe gidiyorum çiğdem karas a 15 haftalığızz🫶🏻 siz kaç haftalıksınızz miniğinizle
defneveannesii_ Gullzeynep25 Çiğdem karas çok tatlı bir hekim instagramdan takip ediyorum uzun zamandır 🌸 muayene ücreti ne kadar hep merak etmişimdir? 💕
ku4iremmmm- Linday çiğli eğitim araştırma hastanesine gidiyorum Ayşe Rabia şenkaya doktorumdan çok memnunum en baştan beri aynı doktora gidiyorum
anneoluyorum101 ku4iremmmm- çiğli mı yoksa buca seyfi demirsoy mu odalaeı fln daha iyi acaba bilginiz var mk bende özelden devlete geçeceğim bu ay artık
ku4iremmmm- Haticevrl bebişlerimiz aynı zamanlarda gelicek benim ki erkek olucak ilk bebeğim 👶🏻sen kaç yaşındasın belki yaşıtızdır tanışırız
Gullzeynep25 Gumus25 yakın oturuyoruz sanırım ben muhtarlığın orada oturuyorum canım, yaşıt bebişlerimşz olacakk bizlerde yaşıtsak görüşebilriz 🫶🏻 25 yazınca merak ettim erzurumlumusunuz?😀
Gamzeizmir35 DeniKami insallah sağlıcakla kavuşun 🙏 hastanedeki doğum paketleri ve de vip oda hakkında bilginiz var mi acaba . Telefonda bilgi vermiyorlar ve sırf içerik öğrenmek için gidesim yok o kadar yolu 😃
Gumus25 Gullzeynep25 evet yakın sayılırız 😃 31 yaşıma girdim ben ama Erzurumlu değilim o oylesine yazmistim😃
burcudemirr Basakaltunsoyy aa çok sevindim canım hoşgeldin ben 17 senedir burdayım nerdeyse ne kadarlık hamilesin