Gamzeizmir35 Lina92_ 38 haftalik suan. Medical pointe gidiyorduk. Doktorum Mehmet Bal. Ama bugun hastaneden ayrıldı ve can hastanesine gececek gibi duruyor. Ben de orayi arastiriyorum. Normal odalar varmış bir de vip odalar varmış. Doğum paketlerini filan araştırıyorum😀
Lina92_ Gamzeizmir35 kızımı 4”3 yıl medicalparkta doğurdum. Doğum servisindeki hemşireler ve ebeler çok ilgisiz. Hiç memnun kalmamıştım. İnşallah değişmişlerdir. Hastane güzel ama üroloji servisi falan mükemmeldi eşimle çok iyi ilgilenmişlerdi otel konforunda ona güvenerek gitmiştim bende oraya. Şu an ikinciye hamileyim 13 haftalık Can hastanesine gidiyorum. Erken olduğu için doğum paketleri hakkında falam konuşmadım. Doğumuna az kalmış ama bir bilgi alırsam yazarım sana burdan. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Gamzeizmir35 Lina92_ cok teşekkür ederim. Benim ilk gebeligimde bebegin kalbi durunca kürtaj olmustum medikalde. O zaman memnun kalmıştım hem doktorumdan hem de dogum servisindeki personelden. Simdi doktorumu degistirmek istemedigim icin onunla birlikte hastane degistirecegim. Insallah saglikla kavusun yavrunuza 🫠
babymomy_ Rabia_91 merhaba 🥰 bende Mustafa Melih Erkan’a gidiyorum Anadolu sigortam var doğum teminatlı. Acaba doğum sırasında ekstra bir ücret çıkma durumu olur mu siz konuştunuz mu hiç doktorla bir bilginiz var mı
Rabia_91 babymomy_ merhaba. Dün telefonda görüştüm, her hangi bir ücret ödemesi yok. Ben ekstra suda doğum olayını sordum. Çünkü doğum teminatımız limitsiz, suda doğumu da karşılaması lazım. Onunla ilgili bilgi alıcam tekrar.
babymomy_ Rabia_91 bende 22. Haftadayım. Benden önce doğum yapacaksınız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 🥰 şeker yüklemesi yaptırdınız mı acaba
Rabia_91 babymomy_ tabikide paylaşırım. Şeker yüklemesi yaptırdım. Biraz yüksek çıktı. Bi hafta evde ölçüm yaptım. Normal çıktı. Yaptırılması önemli
Ao526- 2019-ikra Buca çok büyük bir yer ama Bucakoop sessiz sakin, kalabalığı olmayan müthiş bir yer 😂 otoban ile istediğin yere hızlıca gidebilirsin 😂 kaynaklara yakın Ohh mis 😂
Ao526- 2019-ikra Ülke şartlarına göre bakarsan ortalama ya 😬 5.500-6000 diye yükseliyor… lojman şansınız var mı ?. Biz lojmandayız evimiz Bucakoopta annemlere yakın olalım diye aşmıştık. Kiracımız seneye çıkacak tayinci seneye. Bu sene olsaydı Yardımcı olmak isterdim