Didemtombul Dusenerler bebeğin bütün organları tek tek inceleniyor. Suyu göbek kordonu ve giden kan akışı herşeye bakılıyor
Gamzeizmir35 Lina92_ hastaneyle ilgili cok bir bilgim yok. Biraz biseyler arastirmak istedim. Hastane telefonda bilgi vermiyor. Bir de konuyla cok alakasiz olacak ama . Ismin bi tanıdık geldi . Kayinpederinin ismi Ahmet olabilir mi . 😀
2Mom2 burcudemirr ben Ceysu hamına takipliyim o gün bana randevu alma sadece sonuç göstermeye gel demişti detaylıdan sonra öyle yaptık o gün tekrar randevu günümüzü oluşturduk sonucuma baktı Ceysu da tatlı bir doktor
burcudemirr 2Mom2 ay evet instagramda hesabını buldum bayadır takip ediyorum ona gidicem doğum ücreti değişmezse inşAllah
2Mom2 burcudemirr izban ile halkapınarda inebilirsiniz ama arabanız varsa daha rahat olur orda otopark derdi yok hastanenin biraz ilerisinde boş bi arazi var biz oraya bırakıyoruz Halkapınarda iner yürüyeyim dersen az bi mesafe var gene 10 dk kadar yürüyorsun
burcudemirr 2Mom2 sağol canım olmadı arabayla gideriz herkes otopark sorunu vs demis ondan sordum özellikle ama aydınlandım sağol 🥰
Gokce35Z Prenses-3504 herhalde yakın olur 🤷 yahudi mezarliginin karşı sokagindayim bilmiyorum biliyor musun
Rabia_91 Bende Karşıyaka da nergizdeyim ☺️ Medicana ya gidiyorum. Melih hocaya, doğum paketli özel sağlık sigortam var, ama oda süsleme ve fotoğrafçı fiyatlarını bilmiyorum. Bir de dışarıdan süs getirip kendimiz süsleyebiliyor muyuz, bilgisi olan var mı?
babymomy_ Rabia_91 merhaba 🥰 bende Mustafa Melih Erkan’a gidiyorum Anadolu sigortam var doğum teminatlı. Acaba doğum sırasında ekstra bir ücret çıkma durumu olur mu siz konuştunuz mu hiç doktorla bir bilginiz var mı
Gamzeizmir35 Lina92_ sizle degil de, esinizle ilkokulda ayni siniftaydik. Sizi bi tek dügününüzde gördüm. kayinpederinizi de malum yerden taniyorum. Ahmet amcayı cok severiz esim de ben de 😀
Prenses-3504 Gokce35Z evet biliyorum orayı hatta bnde şimdi Altındağ caddeye indim kızım şehitler orta okulunda okuyo