Duru_10 Mihrimah44 güzel dileklerin için sağol canım. Bende doğumdan birkac ay sonra farkettim aslinda dogum anida cok guzeldi Elhamdulillah hafif oturur pozisyonda ilk ikinmamda doğum olmustu agrilarim dikisten heralde dedim gecmeyince uzun suren emzirmelerden sandim otur otur agriyo diye ama yok degilmis birde kilo verince daha da siddetlenmisti o zaman doktorda demisti kilo al diye pek ihtimal vermemiştim 🤭
Mihrimah44 Duru_10 kilo vermekte çok büyük derecede etkili kuyruk kemiğinin düşmesinde, keşke doktoru dinleyip kilo alsaydınız hemen , çok dikkat edin inşallah doğum sonrası tedavi görebilirsiniz, bana da dua edin 🤲😇
Fatmaakoglu Mihrimah44 öyle bişey yaşamadım ama 31. Haftamdayiz çok fazla kuyruk sokumu ağrısı var baskı yapiyor sanırım sizin daha zor olur ama yapicak pek bişey yok
Fatmaakoglu Mihrimah44 yok Allah’a şükür ama diyorum ya olmadığı halde böyle bı ağrı var size Allah yardım etsin
Duru_10 Mihrimah44 ederim tabi canim Allah yardimcin olsun dogumunda cok guzel gelip gecsin saglicakla kucagimiza alalim yavrularimizi bunlarda gecer insallah 🥰
Zhanm_hafz1 Mihrimah44 benimde aynı şekil öyle ama çok şükür 31+1 deyim şimdilik daha bir şey yok inşallah olmaz 🫶
Mihrimah44 Zhanm_hafz1 çok iyi , çok dikkat edin inşallah sonuna kadar sıkıntısız geçer, inşallah bizlerinde kötüye gitmez ..