Deletedmom_52 tubiii11 benim ki Haziran sonu temmuz başı denmişti çok önceden ama şuan 33üz bir şey demedi doktor 🥲
tubiii11 Allahkahretmesin1 ayy bayrama denk gelmesin ya 😂seninle aynı gidiyoruz bakalım ilk hangi ogluş gelecek 😂
moooms Allahkahretmesin1 doktorda bana 3 Temmuz dedi ama bende Haziran sonu bayramdan önce givi hissediyorum 😝😝
Allahkahretmesin1 tubiii11 ben de bayrama gelmesinden korkuyordum ama malum bebiş geliyor masraflar artıyor o yüzden bu sene kurban kesmeyeceğiz annemler de kesmeyecekmiş o yüzden çok sorun olmaz benim için 😂😂 hatta annemle şakasını yapıyoruz bu kurban beni kesecekler diye 😂😂
tubiii11 Allahkahretmesin1 hahahha çok iyiymiş 😂 bizde kesmeyeceğiz ama annemler kesecek farklı şehirlerde olunca bide sıkıntı olabilir. Sağlıcakla gelsinler vakti zamanında inşAllah 🙏
tubiii11 1Gozde1Yusuf- sağlıcakla al kucağına 💕 benim ilk hamileliğim ve sezeryan istiyorum bana söyleyebileceğin bi tavsiyen var mı ? Şöyle yapsan daha iyi, rahat olur gibi 😊
1Gozde1Yusuf- tubiii11 kuzu kayisi hosafi mutlakaa gotur yaninda gaz sorununa cok iyi geliyo, bol nescafe bitter cikolata🥰 ve sezeryandan sonra uyusuklugun gecince bol bol acele etmeden yuruyus ❤ ne kadar cok yurursen o kadar cabuk iyilesirsin
femme tubiii11 son 61 gün 🤩 32+2 olduk oğlumla 🌸 daha günlerimiz var . Gün vermedi bizim ki erken sanırım 🙄
_nigarr24_ tubiii11 9 temmuza dünk geliyor 40 hafta tamamı. Tahmini doğum tarihi olarak 9 temmuz denildi.