Nuraan_k Son adet 12 nisan Dün bi akşam bi sabah erken saate 2 test yaptım ikiside silik bugun kan verdim 20.4 .. böyle olup yükselen varmı
zeynozey Nuraan_k beta 16 ile öğrendim canımm🙂 şimdi 27 haftalık kızım☺️ yükselir betan inşallah tutunur bebiştoonn
PrensesAnnesi- Nuraan_k annem beta 6.25le öğrendim yükseldi aldı başını gitti hayırlı uğurlu olsun Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💐
zeynozey naneliseker_ tekrar ölçüm yaptırmadım canım. Kanamam vs olmuyorsa beta yükseliyor demektir:) 16 yı gördüğümden 2 hafta sonra doktora gittim direk kese görüldü, geç döllenme olmuş
Nurkoylms Nuraan_k adet tarihi yanlis hatirlio olabilirmisiniz daha yuksek cikmasi lazimdi djyecegim fakat gec dollenme olmus olabilir
Nuraan_k Nurkoylms olabilir çünkü ilk kızımda 7 agustos son adeti 18 agustos diye doktor geri hesaplamıştı 😃
PrensesAnnesi- Nurkoylms tabi ertesi gün 11.9 üç gün sonra mı neydi 130 geçtiğmiz pazartesi 6851 çıktı şuan bıraktım beta ölçtürmeyi
Selinakbas Nuraan_k Pazartesi bir daha verin, O zamana kadar yükselmiş olur 💐 Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
vyusala Nuraan_k iki gün sonra aynı yerde aynı saatde kan tesini tekrarla iki kat artması lazım yani değerin ne kadar olçası deyil nasıl artmaaı önemli
Yaso47 Nuraan_k benmde son adet 20 nisandı 15 mayısta kan 138.5 cıktı sizde gebesinz ama sizin geç döllenme sanırım
PrensesAnnesi- Nurkoylms daha çok yeni geç döllenme olmuş normalde 8 haftalık olucaktım ama 7. Haftamdayım şuan