worin Kizlar aranizda benim gibi dogum icin heyecanli bir o kadar korksn var mi? Cocugum hasta dogarsa, ölü dogarsa diye.. Ya biryandan icin cok rahat diger yandsn cok korkuyorum-.-
reinamm worin ben ilk defa bugün o kadar kötüyüm ki, gebelik sürecini sağ salim atlatmak istiyorum😔 artık tek düşüncem bu
Esra12 worin ben de 33 oldum korkular başladı doktor tek umblikal anter dedi geçen kontrolde bu sorun olmaz bebeğin gelişimi iyi dediği halde aklıma takıldı her an içimde bir kuşku oluyor
blackberry118 Ben de ayni durumdayim. Her ohtimali düşünüyor insan. Bazen isin içinden cikamiyorum fazla vaktim de yok 40 +5iz bugun ama sirf ikimizden birine bir sey olur mu diye komplikasyon düşünmekten doğum seklime bile karar veremiyorum. Cok farklı risklerivar iki doğum seklinin de. Artik ya suni sanci deneyelim ya sezeryana alalim diyorlar
worin blackberry118 aynen vallahi cok korkuyorum, bide benim bebisin kalbinde parlaklik vardi simdi gecti cok sükür ama korkuyor insan yine de
worin Esra12 arkadasimda da aynisini söylediler cok sükür saglikla geldi onunki insallah seninkide saglikla gelir:) benim bebisimde de parlaklik vardi kalbinde gecti ama yinede korkuyor insan:(
alisaorkhan Bütün gün doğum videolarına bakarak kafayı yiyorum resmen, nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum😔
Naz14 alisaorkhan çok fazla video izleme ben izliyordum baktim korkum endisem dahada artiyor daha izlemiyorum canim oda etki ediyor
Prensesim77 worin yok cnmm yaa öyle şeyleri düşünme aklına bile getirme Allah korusun yaa İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ben Doğumdan korkuyorum 😐😐
Naz14 Prensesim77 ayyy o dogumdan bende korkuyorum belki guleceksiniz amma igneden bile korkarim napacam bilmiyorum beni bayiltin diyecem ama oda igneyle 🤣🤣🤣
worin Esra12 tek damardan kisitli beslendigini ve down sendromlularda cok rastlandigibi felan ama yok öyle bise cok sükür:)
Merve198i88 worin bende cok korkuyorum ama sonuca odaklanmaya çalışıyorum sağ salim ikimizinde hastahaneden çıkacağimizin hayalini kuruyorum😊
Prensesim77 Naz14 bende aynen öyleyim tetonoz aşısını yaptırmaya gittim o kadar ki korkuyordum ki rüyalarıma bile girmişti Yaptırmaya gittim hemşire bana yaa sen nasıl Doğum yapacaksın dedi 😂😂