Attoya ---Fatosssss--- benim gün içinde bi iştahım kesiliyor bi deli gibi açılıyor hangisi daha kötü bilemiyorum cidden
Attoya yesilkahve valla canım deli gibi kola istiyor normalde asla ağzıma sürmezdim şimdi hiç umrumda değil yeterki bu his geçsin
AnnesiyimM53 Attoya sakız çiğne anca öyle düzelir ben 23 haftadayım hala devam ağız tadım çok kötü maalesef
Attoya Mamalisa allahım hepimize sabır versin gerçekten hislerime tercüman olmuşsunuz aynı şeyler aynı kısır döngü
Cey_Cey_ Attoya aynı şeyi yaşadım habire yiyordum o tat ve bulantı geçsin diye ilk aylarda millet zayıflarken ben bi ton kilo almıştım üç aylık olana kadar böyle devam etti aşağı yukarı yemek yerine fresh sakızlar fln dene bence
Gulbahar47 Attoya bende de vardı o ya yemek yedikten sonra oluyor su ben naneli sakız çiğniyordum geçiyordu biraz şükür
mrvsyma Canım herkes de değişiyor kiminde hiç olmuyor. Benim ki doğum yaptım geçti. Umarım seninki benim kadar uzun sürmez. Bu arada gözün korkmasın ben doğurana kadar kusanlardanım ondan geçmemiş olabilir