Klnkmrv Ebrarkubra bebekler doğana kadar herhalde toplamda 20 kg almış olurum ama gidecek gibi durmuyorlar 😑😑
Ebrarkubra Klnkmrv doğumda gidiyor kalanda emzirirken eriyor sanki merak etme… sadece süt yapar diye çok yeme bolca su iç yeter canim
Busra--54 Klnkmrv iyi olur çünkü bı anda agirlastim ben herşey çok zorlaştı artik kenarda hemen hazır olsun kafanız rahat eder ben bı beden büyük aldım sadece pijama takimlarimi sezeryan olucagim için dikiş yerini acitmasin diye sizede fikir olsun
Damlasuu Klnkmrv yok canım bebişlerinde bir eksiği yok çok şükür bitti hepsi çantası da hazır doğumu bekliyoruz
tugba3863 Klnkmrv Ben de ikizlere hamileyim 30+6 haftalık. Bebek kıyafetlerini yıkıyoruz dünden beri, yarın da ütüleyip hastane çantasını hazırlayacağız. Pijamaları da ben xl beden aldım rahat olsun diye
gozkarag Klnkmrv valla ben 32. Haftadayım ve tek gebelik. Doktorum geçen hafta hazırla dursun arabanda dedi. Ben 30. Haftada herşeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim zaten. Ağırlaşınca ütülemesi de çok zor gelecek kesinlikle yap artık bence.