Deletedmom_50 Totanseyma banada ayni beni hiç kısıtlamdi ama ben hep otrym hiç Bi iş yapmıyorum bazen dışarı çıkıyorum arada Bi o kadar bi bugün odamı temizledim.o
meliiisoz Deletedmom_50 valla kuzum kahve iç arkadaslarınla dışarda yemek ye falann dedi ama çok ayakta kalmamı istemedi oturup dinlene dinlene yaptım çoğu işimi çarşı pazar gezmek kesinlikle yasak dedi
Totanseyma Deletedmom_50 doktor serbest desedi yapamayız korkudan o yüzden sorma gereği bile duymuyoruz bebeğimiz iyi olsun yeter aralıktan beri asker arkadaşı gibiyiz 😂
Deletedmom_50 Totanseyma aynen öyle valla canim ben adetten önce bile yapmıyordum ne olur ne olmaz diye ekimden belli de bizde yok 🤣🤣🤣
Deletedmom_50 meliiisoz valla kuzum bana öyle demedi ve üstelik ben çarşıya çıkıp 2 saat felan gexigimi bilirim bebeğe kıyafet almak için mağaza mağaza gezdiğimizi bi sıkıntı yok şükür
meliiisoz Totanseyma ayakta kalıp gezdiğimiz için ve hep çok kalabalık yerlere girme dedi hastalıktan kendini hep koru dedi
meliiisoz Deletedmom_50 ben bebeğin alışverişini genelde internetten yaptım avmye gittiğimizdede acil ihtiyacımı alıp çıktım ve mağazada oturdum hatta eşim tekerlekli sandalye isteyip onla gezdirdi dikkat edebildiğim kadar ettim
Deletedmom_50 Totanseyma yok canım benim ekimden belli girmedim sen benden öncesin yoksa ben 24 hafta 5 gün bugün
Deletedmom_50 Totanseyma evet canım beni 37 haftda alacaklar galiba ama önceden geçirdim ameliyat için inşallah o zamanları görürüz de
Totanseyma Deletedmom_50 en son gittiğimde yoktu inşallah da olmaz canım artık sıkıntı stres kaldıracak durumda değilim
Deletedmom_50 Totanseyma anlamadim canim serklaj olduğunda diyorum acil mi oldun önlem amaçlı mı benim serviks boyum 40 mm
Totanseyma Deletedmom_50 maşallah baya iyi inşallah doğuma kadar böyle gider ben 34 e iyi diyorum kendime