Totanseyma Deletedmom_50 yemek bulaşık çamaşır tuvalet banyo temizliyorum bitek Bide çalışıyorum doktor izin verdiği için
Gumus25 Deletedmom_50 canim ben çalışıyorum ise devam ettim bu süreçte. evde çok temizlik vs yapmasam da yemek yapıyorum temizlik için annem yardım ediyor arada bir de temizlik için yardımcı çağırdım. Önlem amacli atılmıştı benim serklaj o yüzden doktorum çok kısıtlama vermedi
eliff2332 Deletedmom_50 canım ben 13. Haftadan beri serklajlıyım herseyimide yaptım korktugum zamanlar oldu tabi yorulmadan bırakıyordum dinlenip tekrar devam ediyordum normal hamilelerden bile daha çok şey yapmışımdır ama 20 haftalık olana kadar biraz daha dikkat ettim 30. Haftadan sonra bir nebze rahatladım 33-34 haftalıkken bahar temizliğimi tek başıma yaptım suan 38 haftalığız yürüyüş falan yapmıyorum daha cok zorlanıyorum ama işimi yapıyorum. Ama herkes bir olmuyor işte sen yap diye demiyorum biraz daha moral olsun diye söyledim ilk zamanlar bende çok merak ediyordum acaba normal bir şekilde geçirip sonuna kadar getiren var mı diye😊
2366 Ben yapıyorum.Çok eğilmeden ve dikkatli şekilde kahvaltı hazırlama,bebek hazırlıkları,toz alma gibi.Doktorum tamamen yatmana gerek yok dediği için tabi.
Deletedmom_50 2366 canim banada ufak tefek işlerini yapabilirsin dedi normalde ben yapmıyorum hiç Bi iş Bi bugün odamın çekmeceler felan düzelttim o kadar başka Bi iş yapmadım
Aslibh Deletedmom_50 ablamda serklajliydi sadece yemek hazirla falan supurge yer silme kesinlikle yok demisti doktoru siz sadece kendiniz icin yapin
Deletedmom_50 Totanseyma maşallah canim ben hiç hiç iş yapmıyorum bi tek Bu gün odamın makyaj aynasinin cekmecelerini temizledim
Totanseyma Deletedmom_50 ilk hamileliğimde çok dikkat ettim yemeğimi bile uzanarak yedim herşey önüme geldi 24 te erken doğum oldu bunda dedim kasmıcam doktor izin verirse çalışıcam çok şükür bir sıkıntım yok 25+3 olduk
Gumus25 Totanseyma evet aynen bana da ilişki yasak kendini çok zorlayacak şeyler de yapma dedi o kadar. Bende dikkat ettim ilk iki hafta rapor aldım sonrasında işime devam ettim bir problem yaşamadım 🙏🙏 ev işlerini çok önemsemiyorum sadece dip bucak temizlik falan hiç yapmadım sadece idare edecek kadar supurge falan için annem arada uğruyor yapıyor bende robotu falan çalıştırdım. Biraz eşim yardım etti biraz ben yavaş yavaş toz aldim vs. Bu şekilde idare ettik şu ana kadar
Deletedmom_50 Gumus25 valla ben hiç bir iş yapmıyorum Bi bugün odamın cekmecelerini sildim yerleştirdim o kadar onun harici ben hiç yapmıyorum yapmam.da
Totanseyma Gumus25 ilişki yasak demedi bile bende 8 hafta evde kaldım 8 hafta kadar sonra işe geri döndüm ama yoruluyorum artık işten gelip yemek yapmak zor oluyor
Gumus25 Deletedmom_50 yani öyle dediyse sende kendinde bir sıkıntı hissetmiyorsan yapabilirsin bence 😊
meliiisoz Deletedmom_50 15. Haftada ilişkiyi ve 15 dakikadan fazla ayakta kalmayı yasakladı canım sadece yemek yapabilirsin dedi 18. Haftamda serklaj yaptı ilişki yasak ve yine 15 dakikadan fazla ayakta kalma dedi bir hafta annem kaldı ara sıra geldi gitti bu süreçte sadece yemek ve kahvaltı için kalktım 25. Haftalarda falan yarım saatte çıkardı ayakta kalma işini yine yemeğimi yaptım ufak tefek işlerimi yaptım 32’den sonra günlük 15 dakika yürüyüş bile yapabilirsin dedi şuan 35 ama çok ağırlaştım bugün kayınvalideme geldim 10 gün burdayım muhtemelen🥺
Deletedmom_50 meliiisoz kuzum beni o kadar kisitlamadi normal ufak tefek işlerini yap dedi otobüs felan bilebilirsin dedi bu işlemin riski 15 gün dedi
Deletedmom_50 Totanseyma banada demedi de ben yasaktır galiba diyorum sormak da benim garibime gider utanirim
Deletedmom_50 Totanseyma banada ayni beni hiç kısıtlamdi ama ben hep otrym hiç Bi iş yapmıyorum bazen dışarı çıkıyorum arada Bi o kadar bi bugün odamı temizledim.o
Totanseyma Deletedmom_50 doktor serbest desedi yapamayız korkudan o yüzden sorma gereği bile duymuyoruz bebeğimiz iyi olsun yeter aralıktan beri asker arkadaşı gibiyiz 😂