Serpilali01 Glcndrsn Gülcan asil ismi öyle yakıstı ki oğluma anlatamam adi gibi asil ağır basli bır bebek oldu çok şükür rabbime ve herkes çok beğendi ben kendi çevremde falan hiç duymadım oğlumun isminı bence sende koymalısın bu ismi🧡🧡🧡
Glcndrsn Serpilali01 ayy canım masallah adıyla büyüsün yavrun bende cok begeniyorum asil ismini ama eşim kabul etmiyo her ismi sen sadece asil mi koydun canım iki isim mi yoksa
Serpilali01 Glcndrsn kız eşin de hiç isim beğenmiyor ha senin😅 merakla bekliyorum senin bebeğinin ismi ne olacak diye 😅
Glcndrsn Serpilali01 hic sorma canım ya bana kalsa coktan karar vermiştim Metehan istiyodum yada Alparslan kabul etmiyo iste bende cok merak ediyorum bebeğim isimiz kalacak en sonunda 😏
inci_tanesi Glcndrsn İçinize tam sinen ismi bulmadan karar vermeyin derim bir ömür o isimle hitap edeceksiniz ben ilk oglumda karışırlar zorlarlar diye dede ismi tercih ettim güzel bir isim ama 9 yaşında hala içime sinerek soyleyemiyorum
Serpilali01 Glcndrsn amin kuzum sabırsızlıkla bekliyorum senin bebeğin ismini çok merak ettim yaaaaaaa🤗
Glcndrsn Serpilali01 daha kesin bisey yok canım bakalım bu seferde aklıma Emirhan geliyo ama bilmiyorum 😌