Bet1 Glcndrsn ikiside tam emin olamadan işaretledim birini. İlk oglumun adı yiğit ikinci yağız olacak inşallah belki öneri olur sanada 💙
inci_tanesi Glcndrsn İçinize tam sinen ismi bulmadan karar vermeyin derim bir ömür o isimle hitap edeceksiniz ben ilk oglumda karışırlar zorlarlar diye dede ismi tercih ettim güzel bir isim ama 9 yaşında hala içime sinerek soyleyemiyorum
Glcndrsn tubimom evet ya bizde bi türlü icimize sinen bi isim bulamadık bunları düşündük ama tam anlamıyla evet budur diyemiyorum asil ismide cok hosuma gidiyo ama bilmiyorum 🤦♀️
tubimom Glcndrsn benim aklımda şu an Karan var asil bende düşündüm sonra baktım çok koyan var aslında Aslan güzel isim sağlam duruşlu ama soyadımz kaplan 🤦🏻
Glcndrsn tubimom evet aslan benimde cok hosuma gidiyo tek basına olmaz diye Ömer aslan düşündüm aslında ama esim kabul etmiyo bana kalsa hayırlı isimler istiyorum ama ne dediysem esim kabul etmiyo tanıdık veya mahalleden birinin adı olmamalı ona göre 😏
Ess91 Evren özgür denizalp gökdeniz alptuna aybars ceyhun teoman mete çağdaş atlas uygar deniz….. bunlar benim düşündüklerim
Glcndrsn Bet1 masallah Rabbim size bagıslasın canım yiğit ailemizde var yağızda cok hos bi isim bi komsumuzun oglunun ismi yağız cok yaramaz oldugu icin vazgectim ondanda 🤭
tubimom Glcndrsn bizim sulalede eski türk isimleri nerdeyse hepsi takılmış durumda aslan da vardı farklı bişey kalmıyor diğer isimlerde dediğiniz gibi sadece bu taraflık bende yanına kumagina soykenirken bir usim daha düşünüyorum
Glcndrsn dilos011 bencede canım 🤭rüzgar koyarsan o cocugu zor tutarsın dediler yaramaz olurmus galiba 😏
Glcndrsn tubimom evet kulağına farklı bi isim söylenebilirmiş bende kulağına hayırlı bi isim okutmayı düşünüyorum
Gzm2781 Alpaslan Alperen rüzgar Göktuğ Egemen kağan kıvanç Taha duha Buğra Ali Asaf Kuzey Uraz Gökhan 🧿🧿
Glcndrsn Gzm2781 rüzgar ismini düşünüyoruz canım Alparslanda cok hosuma gidiyo ama esim onuda kabul etmedi 😒