melekmommm Deletedmom_85 allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun tüp bebekle 20 haftalık hamileyim 🤲🏻 Allahım isteyen hasret çeken herkese nasip etsin 🤲🏻🥰
Deletedmom_85 melekmommm oy ne güzel maşallah 🥹 inşallah darısı bana ve isteyen tüm kardeşlerime, ablalarıma olsun, 🫂
Lur-2006 Deletedmom_85 zor süreçler psikolojisi ayrı zor fiziksel ayrı zor. İnşallah Allahım sağlıklı bir hamilelik nasip eder 🤰🫶🏻
Betbet98 Deletedmom_85 çok iyi bebeğim hayırlı sonuçlara inşallah Rabbim adımlarımızı kolaylaştırsın 🥺 ne zaman yumurta toplama işlemin bebeğim
Deletedmom_85 Betbet98 sağol bitanem inşallah 🖤 perşembe günü sabaha randevu verdi ay inşallah güzel embriyolar olurda taze transfer yapılır. Embriyo çıkarsa cumartesi veya pazartesi transfer 🥹 sen naptın
Betbet98 Deletedmom_85 kuzum sabah randevun vardı sonuç ne oldu umarım güzelce büyümüştür yumurtaların🥹🩷
Azraa33 Deletedmom_85 Deletedmom_85 n’aptınız. Bnmde bu ay başlandı. 5. Gün taze transferide oldum çok şükür 4. Gün beklemekteyim ayın 7.si kan vereceğim
Deletedmom_85 Azraa33 ay çok heyecanlı sizin çoğu bitmiş azı kalmış inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız ya Allah’ım çokça aminnnn 🥹 benimde perşembe günü opu var sabahtan. Cumartesi veya pazartesi transfer olurum eğer embriyo çıkarsa inşallah 🥺
Azraa33 Deletedmom_85 inşallah çıkar bnm 9 tanede dondurulmuş embriyo var :)) valla zamanda geçmiyor yatmaktanda sıkıldım
Azraa33 Deletedmom_85 benim 16 adet toplandı. 11 adet 1.kalite embriyo kaldı 2 tane transferim oldu geri kalan donduruldu hepsi 1. Kaliteydi şükür 🙏
Deletedmom_85 Azraa33 oy maşallah sübhanallah inşallah tutar canım. Kaç yaşındasın ne zamandır olmuyordu sizin?
Rabissssscee Deletedmom_85 okudum 🥰 rabbim daha fazla aratmadan uğraştırmadan gönlünüzde olanı hayırlı şekilde ömrünüze nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
Deletedmom_85 Rabissssscee oyy aminn amin inşallah canım Allah razı olsun bakalım hayırlı sonuçlar alırım inşallah 🥹
Deletedmom_85 aybukekurt55 ay hadi İnşallah canım muhakkak haber et. Kaçıncı gün embriyosu koyuldu? Test yaptın mı🥹