Gizem60 Sema_28 ettim . Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın . Sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻 lütfen transfer sürecinizi pozitif geçirin güzel şeyler düşünün 🌸🌸
Esyu1606 Deletedmom_85 Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Okudum. İnşallah duaların kabul olur. Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim.
Sinemberkehan Deletedmom_85 muayene ile, iki tane yumurta var oda çok kalitesiz dedi. Bu ay hayıt suyu, yürüyüş falan edecem önümüzdeki aya hiç olmazsa normal yumurta olsun😔
Deletedmom_85 Sinemberkehan anladım olsun vardır bir hayır belki nasibine yaklaşıyorsundur öyle düşün :)
Sinemberkehan Deletedmom_85 canım sende durum ne? İlaçları kullanıyormusun? Yumurta toplama ne zaman?
balci1 Deletedmom_85 ayyy inşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin güzel haberlerinizi de alalım inşallah ❤️
Deletedmom_85 Sinemberkehan evet kuzum kullanıyorum bugün kontrolüm vardı pazartesi yada salı günü çatlarma iğnesi yapılacak 2 gün sonra da opu toplama. Yani en geç çarşamba perşembe günü toplanmıs olacak yumurta gelişme aşamasında şuan sık sık kontrole çağıırıyor hoca
Betbet98 Deletedmom_85 kuşum hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah 🥹 bir an önce güzel haberler duymak duasıyla🤲🏻 , kuzum tüp bebek 1 ay içerisinde oluyor mu yani yumurta geliştirme toplama transferi falan kaç gün sürüyor
Deletedmom_85 Betbet98 inşallah canım çok sağol Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Evet canım 3-4 hafta sürüyor toplam tedavi ve sonucu
Betbet98 Deletedmom_85 kuzum sanırım yumurta toplama işleminden sonra embriyo oluşması için laboratuvar ortamında ⅔ hafta geliştirip öyle yapılıyomuş doğru mu