-Fatma Neler tuketmiyorum ki 28 haftaligim patliycak gibi bir his olur ya yemekden ozamana kadar yiyorum karnımı patliycak gibi hissetmeden hala yiyesim geliyo iştahım çok açık
Minis122 naneliseker_ aynen canim vala. Hic ole sey yapmiyorum. Tabikide yararli seyler tuketiryorum ama o zararli bu zararli deyip kasmiyorum abartmadan yeyip iciyorum herseyi. Sukur bebegimin kilomalimi falanda guzel gidiyor
Minis122 naneliseker_ en guzelide bu bence. Canim sagliklimoldukran sonra ve doktor sunu yeme dedikten sonra hersey yenebilir bence dozunda ayarinda kola iciyorum.ama.ole.hergun siselerde degil. Mesela 1 2 bardak icerim arada bir cogkofte zarrli diyorlar yerim arada canimin istedi kadar sut asla icemem sevmiyorum ama onun yerine farkli seylerden besin aliyorum. İlk 11 haftaya kadar sadece peynir ekmekle beslendim ben baska hic birsey yemeden neredeyse
Syma_07 Beggg oda gelir kalır canım eşimle kardeşim aynı işte çalışıyor zaten birlikte gidip geliyor dükkanda babama ait zaten hergun içli dıslilar cekinecek biseyi yok beraber kalırız biraz toplayınca evimize geçeriz 😌
Cekilmezbirkiz Süt, yumurta iştahıma göre domates salatalık biber vs bazen kahvaltı yapasım gelmiyor sadece süt içiyorum acıkınca yiyorum zorlamaya gerek yok
Minaa_m Beggg bende 6. Aya girecem hiç iştahım yok zorla biseyler yiyorum yalnız değilmişim:) kaç kilo aldiniz
BozkrtArs naneliseker_ Canımmm Allah ne verdiyse valla. Yeri geliyor simitler börekler gömüyoruz yeri geliyor peynir ekmek. Ben hiç kasmıyorum ilk yavrumda da aynıydım😍Rabbim başka dertler vermesin aç bırakmasın inşallahhh. Hepimizin evladı sağlıkla dünyaya gelsin amin❤️
naneliseker_ BozkrtArs yaaa bende kasmak istemiyorum pek desem. 🤩 Aminnnn inşallah sağlıkla büyüsün evlatlar ❤️
Kalbiimde2can naneliseker_ Basta herseyi yiyordum ama seker testim coook azda olsa yüksek ciktigi icin ve benim hep sekerimi ölcmem gerektigi icin dikkat ediyorum Tam tahilli ekmek Yumurta Peynir Zeytin Salatalik Domates Maydanoz/Nane Bazen tek yulafli seyler hazirliyorum Hep karisiyor ama günlük bunlari tüketiyorum😂
Kalbiimde2can naneliseker_ ben cok seviyorum normalde yulaf süt muz ve kahve cok güzel oluyor ama muz yasak süt yerinede artik yogurt ye dedi doktorum sekeri dengeleme acisindan bende yulaf yogurt yaban mersini yapiyorum oda güzel oluyor 🤣
naneliseker_ Kalbiimde2can süt hayatta 1 kere icmedim. Ondan sevemedim sanırım. Kuru kuru yeme6e çalışmıştım yoğurt kattım saman yesem daha iyiydi dedim🥲🤣