Feyzaclk naneliseker_ bol salatalık, 2 yumurta (bazen peynirli yapıyorum yumurtayı), zeytin, hellim peyniri kızartıyorum. Son vuruş tahin pekmez 😂 bu kadar
Syma_07 Beggg aşkım benim hamilelikte hiç kusma bulantılarım olmadı Allah’a şükür çok rahat bı hamilelik geçirdim özellikle kahvaltıda hiç usunmem kendi başıma bı kaç çeşit yapar yerim 😂
Beggg Syma_07 benimde çok çok az oldu ama hala aynı noktadayım😅 ben de öyle aşko hiç üşenmem canım ne istese o an hemen yaparım ama canımın bir şey istemesi nadir oluyor hamilelikten beri😅
Lale12 Amineazra ben de öyle bir de başkası hazırlasa var ya tutamam yerim kendime neyseki kontrollü porsiyonlr hazırlıyorum😄
Beggg naneliseker_ ara sıra kaçamaklar oluyor tabii ama abartmıyorum zaten oldum olası böyleydim 😅 sanırım bu alışkanlık sayesinde 17 haftalık olacağız bir gün sonra hala aynı kilodayım😅 sevmesen de bebik için yemek zorundasın beybi💓
naneliseker_ Beggg evet anne olmak bunu gerektiriyor 😀❤️ maşallah size kilonuza ayrı masallah sabit kalmak🙃
Syma_07 Beggg şimdi yapalım bebek olduktan sonra ne bulursak onu yiyecegiz bazen aç gezeceğiz zaten 😂😂
Pinklove naneliseker_ haşlanmış yumurta, domatez, krem peynir, süzme, tereyağı, reçel,çikolata, çay, ekmek bunları yiyorum hergün
Beggg Syma_07 ahaaha kilolarda gider böyle olursa aşko😅 kocam bir tepsi hazırlayıp getiremeyecekse eski kocam olabilir mi😅😅
Minis122 naneliseker_ o qn ne yemek istersem onu yiyorum hergun yumurtaymis sutmus falan yemem ama.hergun peynir yerim. Bazen. Kola peynir ekmek yedigim.bile oldu
Syma_07 Beggg ilk günler anneme gidip kalmayı düşünüyorum kocam olmasada olur eve gecincede annem yakın yemek yapamadığım da yapar getirir yada dışardan söylerim büyük ihtimalle😂😂
nergismom naneliseker_ bir bardak süt bir tane haşlama yumurta peynirli tost fix her sabah bu şekilde bazen haşlama yumurta canım istemiyor iki tane kırıyorum tereyağında öyle yiyorum :)
Syma_07 Beggg annemin evindede odam kurulu rahat edeceğimi düşünüyorum babamda çalışıyor zaten bebeği emzirdikce anneme veririm uyurum yorgun olduğum zaman diye düşünüyorum aşko
Minis122 naneliseker_ aynen canim vala. Hic ole sey yapmiyorum. Tabikide yararli seyler tuketiryorum ama o zararli bu zararli deyip kasmiyorum abartmadan yeyip iciyorum herseyi. Sukur bebegimin kilomalimi falanda guzel gidiyor