Yazmelegi_ naneliseker_ yumurta, Salatalık, Domates,zeytin,Peynir,Muz,ceviz rutin olarak tüketmeye çalışıyorum bazen de yesil biber Tahin pekmez ekliyorum
Aysegulgnc naneliseker_ Beyaz peynir,Kaşar peynir,zeytin,domates salatalık, ceviz, reçel yumurta çok nadir midem bulanıyor yiyemiyorum
Deletedmom_103 naneliseker_ peynir, peynirli yumurta akskaks tadından yiyemiyorum sade tiksiniyorum biraz nutella başka da yiyemiyorum 😂
Syma_07 naneliseker_ en sevdiğim öğün kahvaltı yarım ekmek tost mücver salatalık domates kahvaltılık la yedim hiç usenmem😂
naneliseker_ Sesssi evet oda çok lezzetli annem yapardı. Ama yine kızartmasınjn yerini tutmuyor bea😀😀
naneliseker_ Ebrulianne06 bu ben : 😀 bende öyleyim . Gebelik sekeri ne için zararlı? Kesin diyet onerdi :(
Ebrulianne06 naneliseker_ persembe randevum var daha bisey demedi ama degerlerim hakkaten yuksek geldi :( gebelik sekeri suyu yukseltebiliyo bebek gereksiz kilo alabiliyo ki bunlar ben de olmadi suyum normal bebek minik. dogum seklini ve anini etkiliyormus en onemlisi gebelik zehirlenmesi yaparak Allah korusun bebekte ani kalp durmasi vs oluyoms . Doktorumun soyledikleri bunlar
_brcu88_ naneliseker_ yumurtanın kokusundan bile nefret ederim ben normalde canım😂ama bebiş için çok faydalı gözümü kapatıp yiyorum onu da sıcak yeni haşlanmış olursa öyle soğuğu hiç yiyemem tahin al biraz tahinin içine pekmez karıştır onuda ye bebegin gelişimine çok faydaliymis
naneliseker_ Azeriqizi ben yeni öğrendim 2 kaybım var :( bunda igneye başladık. İnşallah bende kilo yapar diye yeme aşamasına geçerim nasip olursa. Dua ediniz 😃 Bebis sağlıkla gelsin maşallah. Yolu yarıladinız.
Azeriqizi naneliseker_ evet canim yarida degil cok sükür sonundayiz 1aya kalmaz alacaklar insAllah 36gecmesini bekliyor doktor🥰🤲seninde bebegin saglikla gelsin benim haftalarima sorunsuz gel insAllah bende igne vuurularak geıdim bu haftalara zar zor atlatdik .bol bol dua et ve kendine cok dikkat et canim
_brcu88_ naneliseker_ avokado bulabilirsen oda çok faydalı benim sadece öğlen fazla birşey yiyesim gelmiyo onun dışında pek sorun yaşamıyorum kırmızı et bide miydem bulanır ondan kusarim asla sevmiyorm bebeklerimizin sağlığı için herşeyi yaparız 😘❣️
Azeriqizi naneliseker_ yok canim dusugum yoktu ama kanimda pihtilasma vardi az onceden bilemedik sonradan bebege giden bir damsr tikaninca fark etdi doktor hemen igneye ve ayridan kan sulandirici tablete basladik .tek tarafli beslenmeye ragmen cok sükür bu haftadayiz🤲.