naneliseker_ O kadar problem arz ediyor ki. Canını birsey istememesi.. Yiyememek… Sonra birden istahlanmak, neler yiyorsunuz fikir olsun 🥹 (Kahvaltılık şeyler bir turlu sevemedim, yiyorum ama arada zevkli arada zevksiz) 🫣😀
Aecer naneliseker_ haftaiçi çalıştığım için klasik yanıma peynir ekmek zeytin domates götürüyorum. Haftasonu da çok farklı değil 😬 bi yumurta tahin pekmez reçel gibi şeyler ekliyorum yanına işte
_brcu88_ naneliseker_ her sabah mutlaka haşlanmis yumurta yanında bir kaç dilim peynir zeytin ve portakal suyu
Damlagulll _brcu88_ kabızlık olmuyormu haftada bir yenmesi gerekiyor demişti doktorum hergun yenmesi de zararlı yumurta
Azeriqizi naneliseker_ bizim bebis kucuk oldugu icin beslenmeme dikkat ediyorum canim protein agirlikli besleniyorum kizartma v.s degil.yumurta haslanmisi salatalik biber yesillik domates cay degil süt kasar peyniri beyaz peynir yag bal olursa iyi olur ama bal sevmiyorum ben bide kahvaltidan once muz yiyorum .iyi beslendgmi dusunuyoru sjsj.insAllah oyledr.bide bizde sabahlari bele seye ustunluk.verirler sizdeborekler kizartmalarda olur bixim kahvaltimiz genelde yag yumurta boyle seyler.degişik hicbirseyyok))sizde mesela kahvaltida patates filan yiysnz biz onu oglen yiyrz🤣
naneliseker_ Azeriqizi ay hergun patatates yesem bıkmam diyebilir miyim? Şimdi de yapacağım canım istedi 😀 Bebek küçük derken? Benimde küçük besinler henüz gitmiyordu bile yeni öğrendim, fakat benim hep kalhavlti sıkıntım var merak ettim.
Aecer naneliseker_ benim işim masa başı 10 saat oturuyorum beni en çok zorlayan sırt ağrısı oluyor bu durumda tabi. Yani ne çok zor ne çok kolay ama evde full yatardım böyle hareket oluyor en azından😬
_brcu88_ naneliseker_ yumurtanın kokusundan bile nefret ederim ben normalde canım😂ama bebiş için çok faydalı gözümü kapatıp yiyorum onu da sıcak yeni haşlanmış olursa öyle soğuğu hiç yiyemem tahin al biraz tahinin içine pekmez karıştır onuda ye bebegin gelişimine çok faydaliymis
Sesssi naneliseker_ patatesi fırında bi kaşık yağ ile kızartırsanız sorun olur mu ki😊 ben öyle yapıyorum canım istediğinde yağda kızartmam hiç
Azeriqizi naneliseker_ beslenme zayf gidiyor bendede canim ben kilo aloyorum ama bebek almiyr kan akimi zayif ama bu ay cok iyi beslendim boyle dedigim gibi oglemde ne varsa bol ekmekle hamur isleri filan kan akimi tek tarafli gitmesine ragmen bebegim kilo almisti cok sükür🥰🤲.yap cani a fiyet olsun bende aksama yaparm sjsj.bide sen kac hadtadasim kax kilo bebisin?.bizde 30da 1.30grdi doktor 2hadta somra gel kilo almazsa bebegi alacz dedi boyle beslendim gitdm bebis 2kilo olmus doktorda sok oldu bekliyoruz yami doktor bekliyor bem hobidi yiyom😂
naneliseker_ Sesssi evet oda çok lezzetli annem yapardı. Ama yine kızartmasınjn yerini tutmuyor bea😀😀
Ebrulianne06 Ben malesef asiri karbonhidrat bagimlisiyim borek corek simit açma hergun yesem bıkmıyorum calisirken yillarin verdigi aliskanlik sanırım ama artk dengelemeye calisiyorm malesef gebelik sekeri cikti ☹️hamilelik gercekten cok hassas bi donem. Neyi ne kadr ne zaman yediginiz bile onemli. Meyveleri aksam tuketmemek gerekiyor gunluk kalsiyum ve protein miktari onemli. Karbonhidratsiz olmuyo ama dengelemek cok zor vs vs 🥴
naneliseker_ Ebrulianne06 bu ben : 😀 bende öyleyim . Gebelik sekeri ne için zararlı? Kesin diyet onerdi :(
TugceBasaran Ebrulianne06 bende de aynı problem var 😢 insülin kullanıyor musunuz yoksa diyetle hayatta kalmaya mı çalışıyorsunuz benim gibi 🙈
Zeyzey055 Ebrulianne06 iyi sadece seker cikmis.bende ilk gebelikte börekler.corkler Hamur işleri tuzlu şeyler derken 32 de dogum yaptım.yuksek tansiyondan cok dikkat edin gerçekten hic kolay değil şimdiki gebeligimde tam tahıllı ekmekle kanka olduk 🤭🤭💜
naneliseker_ Azeriqizi ben yeni öğrendim 2 kaybım var :( bunda igneye başladık. İnşallah bende kilo yapar diye yeme aşamasına geçerim nasip olursa. Dua ediniz 😃 Bebis sağlıkla gelsin maşallah. Yolu yarıladinız.