Pinklove Sacmalama_engiinn gürcü biriyle evlenmemiş kız dksjsj kocası Azeri bu kadın ise türk ama gürcüstanda yaşıyorlar dmdmdm
minikmucizeemaak Sacmalama_engiinn Bana burda konuştuk sonra haklısın diye özelden yazmıştı daha gelmedik para toplamaya çalışıyorlar vs demıstı yanlış hatırlamıyorsam bidaha da konuşmadım
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sacmalama_engiinn dün yazdım özelden cevap vermedi biraz konuşmuştuk kendisiyle önceden
minikmucizeemaak Sacmalama_engiinn Valla bana postta gülmüşsün falan deyip sonra sen haklıydın canım deyince çok irdelemedim açıkçası para toplamaya çalışıyorlar dedi, sonra da ailen yollasa falan mı dedim bilirler oldu ama yalan olmasın hatırlamıyorum da 😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sacmalama_engiinn bana böyle yazdı sadece başkada konuşmadı yazdım kaç kere. imzalanacak evraklar bitmemiş polisler gitme gidersen sınırdan gecirmezler dedi inşallah yarın bitecek ve cikicz yola
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sacmalama_engiinn en son 3 gün önce girmiş konuştuğu biri mi var yoksa öylesine mi girdi acaba 🤔
Sacmalama_engiinn minikmucizeemaak para olayı girdiyse mevzuya kesin troldür para gönderelim diye öyle yapıyordur sjgfdh polisler para mı toplar onu göndermek için dshdsh
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sacmalama_engiinn ben en son 3 gün önce girdiğini gördüm 2 gün önce yazdım demekki ben yazdıktan sonra tekrar girmiş mesajıma cevap vermedi 🤔
minikmucizeemaak Sacmalama_engiinn Yok bence öyle olsa para göndere misiniz falan derdi polislerin toplamasını bekliyorum gibi bir şey demişti sanırım
Sacmalama_engiinn minikmucizeemaak polis neden para toplasın kimden toplasın kim polise neden hayırna para versin annesi neden para göndermiyor kafamda deli deli sorular