Papatyaaaaaa Sacmalama_engiinn kız sabah sabah hiç güleceğim yoktu seko’ya 😂😂 ay bende merak ettim şimdi.
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sacmalama_engiinn dün yazdım özelden cevap vermedi biraz konuşmuştuk kendisiyle önceden
Pinklove Glyyyyyy kadın kocasından şiddet görüyordu. Sonra polis geldi götürdü beni ve oğlumu dedi adamı da hapse atmışlar. Sonrası bilmiyoruz
symag Pinklove o kısım pek inandırıcı gelmedi nedense bana. O kadar zaman polis birşey yapmıyordu hop birden mi alıp götürdü yerleştirdi aceba
Pinklove symag bilemiyorum. Kadln numarasını yaşadığı şehri kaldığı otelin numarasını bile verdi bize. Trol olduğunu sanmam
Sacmalama_engiinn Sevgierkan Bi kadın dini nikahla gürcü birile evlenmiş çocuğu varmış adam ony gurcistana götürüp şiddet uyguluyormuş öldürmekle tehdit ediyomuş kadın sikayet etmiş polis gelmiş falan filan türkiyeye yollicaklarmıs geldi mi diye mrk ettim
Sevgierkan Sacmalama_engiinn ay ya rabbim yar ve yardımcısı olsun ben normalde istanbulda oturuyorum haftaya istanbuldayım yardım ederim kardeşim geldiysen
Pinklove Sacmalama_engiinn gürcü biriyle evlenmemiş kız dksjsj kocası Azeri bu kadın ise türk ama gürcüstanda yaşıyorlar dmdmdm
Pikachukiz53 Yorumları okudum da bu kadının aklından zoru MH varmış ne diye imam nikahı ile evlenmiş ?