ebruu34 benim doktorum bunu tavsiye etmedi ya başlamayan bir doğumu normal doğuma zorlamak sana da bebeğe de eziyet olur demişti

Gizzgzz ben normal doğum istediğim için bunu önerdi, olmazsa sezaryen seçeneği zaten var diye düşündüm.

Fitil bilmiyorum ama suni sancı çok kötü birsey değil senin doğum sancını başlatıyor bir süre sonra vermiyorlar senin sancıların başlayınca sabretmeye çalışın güçlü olun inanın hepsi anlık geçiyor

Arzumcyh siz bu şekilde mi doğum yaptınız? İlk doğum olduğu için inanın çok tedirginim. Böyle şeyler duyunca motive oluyorum

ebruu34 evet benimde ilk dogumumdu sancim hiç yoktu 40haftalik olmuştu artık suni sanciyla başlattı doktor dogumu. Sanci alırken sürekli yürüyün pilates topunda ziplayin sanciniz geldikce hayirli doğumlar diliyorum sağlıkla evladınızi alin kucaginiza 🥰

ebruu34 Bende 40+2 yim salı günü yatış yapılcak bende de 0 açıklık parmağım bile girmiyor dedi doktor o kdr kapalı ama buna rapmen suni sancı denicez bizde,oldu oldu olmadı sezaryen,güç verelim birbirimize 9 ay bekledik taşıdık ne isteniyorsa yaptık sabırettik düşünün bu kısımda hiç kolay değildi neredeyse 1 yıl.şimdi vakit geldi totalde altı üstü 1 gün bi şekilde doğurucaZ🥹pozitif düşünün korkularınızı atın çokta sormayın bence etkilenmeyin hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum♥️

ebruu34 ben ilk bebeğimi kızımı hem suni hem fitil alarak doğurmuştum sıfır sancı ve 1-2 cm den fazla olmayan açıklık ile. 40+2 de Nisan gelip başlamıştık doğuma suni verdiler ama ise yaramadi belki de dozu azdı bilemiyorum fıt verince 3-4 saatte doğurmuştum hamd olsun. Alah yardimciniz olsun tek avazda dogurun insl

Gizzgzz benimde doktorum öyle dedi açılmam falan olmayınca bebeği zorlar strese sokar dedi

Jelibon16 ne güzel söylemişsiniz, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻

Tugce0142 aynen öyle ben zaten sezaryen olacaktım ama Acaba siye sorduğumda çektiğin eziyete değmez demişti

ebruu34 Canım merhaba bugun doğumun olacaktı sanırım,Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin süreci paylaşır mısın?

Perşembe günü aynısını yaŞadım aCil yatışım yapıldı fitil denediler iki saat içinde herhangi bir açılmam falan olmayınca ortak karar sEzerysn oldum çokta
              İyi oldu bazen zorlamamak lazım☺️