Suni Sancı İle Doğum
Fitil bilmiyorum ama suni sancı çok kötü birsey değil senin doğum sancını başlatıyor bir süre sonra vermiyorlar senin sancıların başlayınca sabretmeye çalışın güçlü olun inanın hepsi anlık geçiyor
ebruu34 kacıncı haftadasınız
- Düzenlendi
ebruu34 Bende 40+2 yim salı günü yatış yapılcak bende de 0 açıklık parmağım bile girmiyor dedi doktor o kdr kapalı ama buna rapmen suni sancı denicez bizde,oldu oldu olmadı sezaryen,güç verelim birbirimize 9 ay bekledik taşıdık ne isteniyorsa yaptık sabırettik düşünün bu kısımda hiç kolay değildi neredeyse 1 yıl.şimdi vakit geldi totalde altı üstü 1 gün bi şekilde doğurucaZ🥹pozitif düşünün korkularınızı atın çokta sormayın bence etkilenmeyin hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum♥️
ebruu34 ben ilk bebeğimi kızımı hem suni hem fitil alarak doğurmuştum sıfır sancı ve 1-2 cm den fazla olmayan açıklık ile. 40+2 de Nisan gelip başlamıştık doğuma suni verdiler ama ise yaramadi belki de dozu azdı bilemiyorum fıt verince 3-4 saatte doğurmuştum hamd olsun. Alah yardimciniz olsun tek avazda dogurun insl
Gizzgzz benimde doktorum öyle dedi açılmam falan olmayınca bebeği zorlar strese sokar dedi
YaseminBatrk Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 🙏🏻
Perşembe günü aynısını yaŞadım aCil yatışım yapıldı fitil denediler iki saat içinde herhangi bir açılmam falan olmayınca ortak karar sEzerysn oldum çokta
İyi oldu bazen zorlamamak lazım☺️