Hulya06 Nida39 Bizimde martın 29 Allah nasip ederse oğlum olcak.Haftaya detaylı ultrasona gitcez sabirsizlikla bekliyorum 😊
Tubabora Şuan bende 20 haftalığım ama sezeryan olacağı için bebeğin durumuna göre dedi net bir şey söylemedi bize
peloo Nida39 benimde Mart ortası gb gözüküyor nasipse 🙈 bu hafta detaylı ultrasonumuz var onu beklioruz heyecanla 💙
yyhulya son tarih 20 mart benim 22+5 haftalığız kızım olcak kısmetse yarın da detaylı ultrasona gircez çok merak ediyorum inşallah çok güzel haberler alırız 😍🙏
Kurabiyecik En geç Mart 3 gözüküyor. Şubat sonu da gelebilir oğluşum 🥰👼🏻 Kızlar kıyafetlerini aldınız mı siz, ben iki tane 10lu 3 tane 5li hastane çıkışı aldım. 6 tane kısa kollu iç zıhını var. Bi kaç tane Tulum almayı düşünüyorum. Acaba başka neler almam laızm 🤔 Sizde durum nedir?
Ahsenveannesi Kurabiyecik benimde mart basi gorunuyor bir tane onlu 4-5 tane 5li takim 3 4 tane 0-3 ay alt ust takim aldim zibin ve tek alt alicam 5er 6 sar tabi corap falan daha vakit var diye rahatim acikcasi😅
Tubabora Kurabiyecik çabuk büyüyorlar ben iki hastane çıkışı yenidoğan zıbın az aldım diğerlerini 0 3 aylık aldım benimde erkek inşallah kazasız belasız kucağımıza alırız çok pahalı herşey el yakıyor 🤪