Ailemde şeker hastalığı yok, 48 kg ile hamile kaldım ve kendimi çok iyi hissediyordum. Doktorumun önerisiyle nasıl olsa hiç birşey olmayacak rahatlığıyla şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı daha sonra açlık tokluk takibi yaptık ve minimum karbonhitrad,sıfır şeker, çok kısıtlk miktarda meyve tüketmeme rağmen 200ün altına düşmediğimi gördük. Şimdi diyet ve insülin başladık hala takip ediyoruz anca 160-170lere düştü hala olması gerekenin üzerinde. Çok korkuyorum bebeğimi olumsuz etkileyebilir diye. Şimdiye kadar herşey çok çok yolundaydı. Ailemde ve yakın çevremde çok dr var, çoğu da senin şeker yüklemesi yaptırmana hiç gerek yok birşey çıkmaz diyorlardı ama hiç belli olmuyor işte. Ben de sıcak bakmıyordum ama iyiki yaptırmışımki önlemimizi alabildik. Birkaç hafta önce kilo kilo yediğim meyveleri şuan 3-4 adet ile yiyebiliyorum, bir kere karpuz yeme teşebbüsünde bulundum 300e yaklaştım.Çok dikkat ediyorum umarım bebeğime birşey olmaz tek temennim bu 🙏 Herkesin bebeğini sağlıkla kucağını almasını diliyorum 🙏🙏