Feyza_d mervisk küçükköy asya hastanesi Aygün hanım der susarım ilk doğumum da orada oldu ikinciye de orda devam
a_clkkk Bende duygu umut eraslana gidiyorum ilgili ve güler yüzlü bir doktor kendisi ablam da doğumunu onda yapmıştı gayet sevecen bi abla gibi o anki halinizden anlayarak samimiyle ilgi gösteriyor ama doğum ücretini bilmiyorum henüz sormadım
mervisk Seval2468 merhaba :) bir sorum olcaktı detaylı ultrason yaptırdınız mı? Avrasya hastanesine bugun Atilla beye gittim ilk kez sizin tavsiyenizle bir sonraki randevuya cağırdıgında 20 haftalık oluyorum ama detaylı usg hakkında konusmak aklıma gelmedi yaptırdıysanız süreç nasıl oldu randevuyu ne zaman almak gerekiyor bilgi verir misiniz
Sedadgr Sedadgr detaylı ultrason yapılmıyor hastanede benim doktorum ataköyde bir perinotoloji var oraya gönderiyor randevuyu Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi randevu diye yazarsanız cıkıo yada arayın hastaneyi 02126120000 numarası
Youngplanner mrsperaa teşekkür ederim ama benim Avrasya Zeytinburnunda dünyalar tatlısı bi doktorum var Çiğdem hanım 😍