Ebrukaratekee ılık suyuyla denemedim hiç birde öyle yapıyım alttan çürüme yaptığı için sanki hiç geçmeyecek gibi duruyor
Diş agrısı yardımcı olun lütfen
Akdasd 7 haftalıyız bizde daha
Dilanorak canım 3-4 gün önce bende aynı seyi yasadım ne yaptıysam gecmedi karanfil yagı sirke karanfil zeytin yagı vs aglaya aglaya mahvoldum gecmedi en son artık 1 minoset içtim buz koydum bekledim bol bol dua et Allah a sığın bi abdest al namaz kıl bol dua et geciyor Rabbim yardımcı oluyor emin ol gecti şükür suan var hafif sızlama sadece hamd olsun. Biliyorsan bir de Kur an oku
Aminea çok teşekkür ederim canım sürekli dua okuyorum insallah geçer sizin 20 ilk dişiniz mi agrıyordu peki aldığınız ilaçın bir zarar var mı
Dilanorak benim yirmilik yanındaki kırık dişim hemde çürümüş et şişmiş bide onun üstündeki yandan çürümüş birde üstüne yirmilik cıkmaya calısıyor canım benim sanki sinirlerimi çekiyorlarmış gibi nasıl ağrıdı minosetin bebeğe zararı olmadıgını söylüyor doktorlar canım minoset ve parol zor durumda kalırsanız içebilirsiniz diyorlar bende cok kötüydüm içtim sadece ilaç olarak buna izin var ilk 3 ayda baska çare yok hiç bişey yapmıyor dişçiler duadan baska caremiz yok yani
insallah bu üç ay hemen geçer çok teşekkür ederim Allahım hepimizin yardımcı olsun
Kesinlikle karanfil cigne. Aksamustu agrimaya baslamisti gece uyuyamayacagim herhalde demistim karanfil cignedim mis gibi uyudum kesti agriyi
zgeGen dediğiniz gibi yapmaya başladım bugün sürekli yoğurt ve süt alıyorum insallah faydasını görürüm teşekkür ederim
oguzs karanfil direk hiç iyi gelmedi bana dişim şiştiği için agzımı çok fazla oynatamıyorum üstüne koyduğumda daha çok agrıdı
Dilanorak canım hamilelerin kullana bilecegi antebiyotitikker var onlardan da kullana bilrisin bende senin kadar yeniyken diş için gittiğimde antebiyotik verdi bebeğe zararı olmayandan kullandım bi sakıncasınıda görmedim canısı
Dilanorak
31 haftamda adrelensiz lokal anestezi ile azı dişime kanal tedavisi yapıldı canım doktorumun raporuyla ilk aylar organ gelişimi ama kanında enfeksiyon var mı baktır 👍 Bebek içim tehlikeli olabilir doktorum öyle söylemişti 🤷♀️ Çok gerekli durumlarda mecburi yapılmak zorunda demişti 1 hafta antibiyotik içip öyle gitmiştim dişçiye Devlet hastanesinde yaptırdım
31 haftamda adrelensiz lokal anestezi ile azı dişime kanal tedavisi yapıldı canım doktorumun raporuyla ilk aylar organ gelişimi ama kanında enfeksiyon var mı baktır 👍 Bebek içim tehlikeli olabilir doktorum öyle söylemişti 🤷♀️ Çok gerekli durumlarda mecburi yapılmak zorunda demişti 1 hafta antibiyotik içip öyle gitmiştim dişçiye Devlet hastanesinde yaptırdım
Zuzu
Rabiacansi kaç doktora sordum yok diyorlar parol dışında özel devlet diş doktorları birsey önermiyoruz diyor bende anlamadım yani siz ne kullanmıştınız peki kadın Doğum doktorunda izin aldın mı peki kullanırken
Rabiacansi kaç doktora sordum yok diyorlar parol dışında özel devlet diş doktorları birsey önermiyoruz diyor bende anlamadım yani siz ne kullanmıştınız peki kadın Doğum doktorunda izin aldın mı peki kullanırken
asminko345 benim ilk ayım olduğu için önermiyorlar yazarız raporu ancak garanti vermeyiz diyorlara bana öyle diyince de tedirgin oluyorum eşimde diş teknisyeni sormadığı doktor kalmadı hepsi üç ayın dolmasını önerdi diş doktorları daha çok önemsiyor kadın Doğuma gittiğimde sen bilirsin diyorlara sadece
Dilanorak
Anladım canım inşallah geçer dualarım seninle 🙏
Anladım canım inşallah geçer dualarım seninle 🙏
Dilanorak diş doktoru ile doktorumla telefonda ikisini görüştürmüştüm canım ben BİT AMOKLAVIN 1000mg lik kullanmıştım agrısını hemen kesmişti
Rabiacansi çok teşekkür ederim ama ben daha fazla dayanamadım dolgum altında apse yapmaya başlamış diş doktorumu böyle bırakıp iltihap ve enfeksiyon kapması daha kötü bebek için dedi boydan Çelik yelek giydim sadece ağrıyan tek dişime röntgen çekildi SonrA andresiz agrıcı kesi vuruldulara bir tane tabi yine hissetim ama diğer agrıdan iyiyidir bunada şükür diyorum şimdi bebeğim Doğuna kadar 6 haftada bir temizleme yapılacak geçiçi dolgu olarak üç ayımı doldursam bile böyle olacakmış direk kanal işlemi yapılmayacakmış Allah’ın iziniyle geçeçek bu güzel günde Rabbim sağolsun yardımcı oldu bana