35_tecrube Bir kase su köy kuru çay koy vanilya aç onu köy hepsini dene bakalım türk kahvesinin içine azda pirinç at ondan koy
Melo-fndkc 35_tecrube bacım her şeyi koydum neredeyse de fayda etmiyor. Bi de enteresan eşime dedim dolapta koku yok diyo. Komşuma sordum hayır tertemiz bi koku yok diyo
nur_bebek34 Süt bakteri yaydığı için kötü kokar hatta arabasına süt dökülenler bu yüzden satıyor hele de yazın kokusu çekilmez oluyor z. İnşallah sizin geçer hastane dezenfektanı kokuyu alıyor demisti yorumlarda biri
Melo-fndkc Allahkahretmesin1 ya çok enteresan eşimle bi komşuma gösterdim hiçbir koku yok diyolar. Ben süt tenceresini makineye attım makineden dahi o kokuyu alıyorum ve içine çamaşır suyu buladım resmen
SimonettaVespucci Melo-fndkc o kokuyu koklamayı çok isterdim bayılırım kötü kokunun kaynağını aramaya 🫢 sirkeyle dolabın içini komple silin yiyecekleri balkona vs koyabilirsiniz dolap açık beklerse koku kalmaz heralde
Melo-fndkc SimonettaVespucci kız ben her dolabı açtığımda öğürüyorum sen bayılırım diyosun 😅 dolaptaki hiçbir şeyi de yiyemiyorum. Yarın sabah ilk işim bu olacak. Ama buzluğa kadar inmiş. Buzluğu napıcam bilmiyorum