melissyildirimm 040619 evett bir yanım uğraş bırakma diyor bir yanımda ne yaparsan yap patron bebek diyor 🤣🤣
Fatmaa04 Nermin_n bende böyle diyordum 😂😂 annem bir haftadır evde yarın 39 haftalık oluyoruz tık yok 🤪bakalım
melissyildirimm Zmrt2208 benimde bacaklarıma kramp giriyor daha doğrusu kalçama. Geceleri asla uyuyamıyorum zaten. Umarım bir an önce kavuşuruz bebişlerimize 🥰
melissyildirimm denizozulkerr evet özelde yapacağım. Eğer herhangi bir sorun yoksa bekliyorlar en fazla 42 ye kadar
muser24 melissyildirimm doktora gittiniz mi? Ne dediler size? Ben gittim, açılma yok, sancı yok, eve gönderdiler, pazartesi tekrar kontrole gidicem
melissyildirimm muser24 gece sancılarım başladı, sabaha doğru nişanım geldi. Erkenden gittik 1 cm açılma varmış beklemedeyiz evde. Gün aşırı çağırdılar beni de. Umarım kolaylıkla kucağımıza alırız 🥰
Humzee16 melissyildirimm 40+6 olan ben ve gelmeyen bebeğim 🙈🥰 Pazartesiye kadar gelmezse prensesim suni alacağız bakalım ❤️ Dualarınıza talibim kızlar 🐣❤️
melissyildirimm Humzee16 benim doğumu tempolu yürüyüşün başlattığını düşünüyorum. Mutlaka yürüyün yorulacak kadar yaklaşık 1 saat. İnşallah suni sancısız alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🫶🥰