melissyildirimm Kızlar benim gibi olan var mııı? Doktorum bebiş daha 1 hafta kalır keyfi yerinde dedi 😅 Sizde durumlar nasıl?
Humzee16 melissyildirimm 40+6 olan ben ve gelmeyen bebeğim 🙈🥰 Pazartesiye kadar gelmezse prensesim suni alacağız bakalım ❤️ Dualarınıza talibim kızlar 🐣❤️
040619 Bendede durumlar aynı o kadar şeye rağmen hala gelmiyor artık ağrılardan duramıyorum ne gece ne gündüz🙄
melissyildirimm 040619 doktorum kendini yoracak şekilde yürüyüş yap dedi. Yerleşsin kanala diye. 2 gündür onu uyguluyorum biraz aşağı indi gibi ama tık yok 😁
hayalperest2310 melissyildirimm ayy kız gelen bebiş gelir dinlen keyfine bak ben onca şey yaptım yine suni sancıyla doğum yaptım 😂
040619 melissyildirimm melissyildirimm yürüyüş merdiven neler yapmadımki yok geleceği yok bütün evi elimle silme😀doktor bana yarım saat sadece yürüyüş dedi ama ben hiç oturmuyorum artık ne zaman kendisi gelmek isterse yoruldum çünkü artık 😀😀
Miniksercem Bende aynıyim 40+2 ama hiç bişey yok ne yapacağımı şaşırdım 41de suni sancı dedi doktor ondanda çok korkuyorum 🥹🥹
melissyildirimm Miniksercem korkma canım öyle çok korkulacak bir şey değilmiş suni sancı ama inşallah kendiliğinden gelir bebişlerimiz 🥲🥲
muser24 Bugün 40+1 olduk biz de, hiçbir belirti yok, yarın sabah kontrole gidicem, doktor ne diyecek bakalım, büyük ihtimalle eve geri gondericek
Neslihan41 Benimde gelmiyor valla.Sancim var açılmam yok bekliyoruz birkaç gün daha sonra suni sancı deneyeceğiz
melissyildirimm Neslihan41 Neslihan41 yaaa cinsiyeti ne senin canım? Benimki erkek, genelde erkek bebek geç gelir diyorlar
muser24 melissyildirimm doktora gittiniz mi? Ne dediler size? Ben gittim, açılma yok, sancı yok, eve gönderdiler, pazartesi tekrar kontrole gidicem
muser24 melissyildirimm benimki kız 😁 hamileliğimin başından beri erken doğum riski vardı, iğne ve haplarla geciktirmeye çalıştık, küstürdük bizim kızı, şimdi gelmek istemiyor 🤦🏾🙈
melissyildirimm muser24 yaa evet pilates hocam çok uğraşmayın inat eder demişti herhalde öyle oldu 😁😁 sağlıklı olsunlar da bekleriz napalım 🤩🫶
Nermin_n 😂😂😂31 haftalık olan benn kızlar siz niye bu kadar geciktiniz ki?)) Nedense ben 37 38 haftada doğum yaparım diye düşünüyorum.annemede söyledim çabucak gelsin yanıma her an doğa bilirim..kocamada 1 ay sonra doğa bilirim diye söylüyorum aslında 2 ay var 🤣🤣🤣
melissyildirimm Nermin_n bende hep 39 da doğururum diye düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı 🤣🤣 umarım senin olur canım 🤭🙏🏻
Fatmaa04 Nermin_n bende böyle diyordum 😂😂 annem bir haftadır evde yarın 39 haftalık oluyoruz tık yok 🤪bakalım
Nidanurfirat Kızlar umarım bir an önce bebelerimize kavuşuruz. Ben de yeni öğrendim hint yağı sancıları başlatıyormuş. Sabah aç karna bi tatlı kaşıgı hint yağı içmek doğumu başlatmak ve sancı başlatmak için kullanılıyormuş eskiden. 40 ı geçen deneyebilir en azından. Doğal olanı bulup içeceğim bende 40 a kadar doğmazsa 😅
melissyildirimm Nidanurfirat aa hint yağını ilk defa duydum ama içebilir miyim bilmiyorum midem hassas 🥴
melissyildirimm 040619 evett bir yanım uğraş bırakma diyor bir yanımda ne yaparsan yap patron bebek diyor 🤣🤣
Nidanurfirat Düzeltme yapıyorum; aç karna sabah uyanınca 1 yemek kaşığı, gerekirse duruma göre yemekten sonra bi yemek kaşığı daha imiş ☺️😅
Zmrt2208 40+0 olduk gelen giden yok salı günü kontrol var bakalım ne olacak ağrılardan duramıyorum artık
melissyildirimm Zmrt2208 benimde bacaklarıma kramp giriyor daha doğrusu kalçama. Geceleri asla uyuyamıyorum zaten. Umarım bir an önce kavuşuruz bebişlerimize 🥰