Htcucr Bugün kalp atışını dinlemeye gittik 6 hafta 3 günken ve ne görelim meğersem ikiz bebeklerim olacakmış ikisininde kalp atışını duyduk çok güzeldi biri 6 hafta 1 gün diğer 6 hafta 2 gün ile uyumluymuş umarım sağlıcakla gelirler
Biranneikibebek_ Htcucr benim de betam da çok yüksek geldi de acaba çoğul olabilir mi dediler henüz gitmedim hem kese hem kalp atışı duyayım diye 6+4’de gideceğim inşaAllah
Htcucr Arseee hayır ilk biri gözüktü hatta çok küçük dedi kese 10 gün sonra tekrardan gittim bu şekilde oldu
EmineTarik Biranneikibebek_ benim ilk betam 168 di 2 gün sonra 430 oldu öyle aşırı olmamasına rağmen ikiz 😅
Ayce09 Htcucr Maşallah aynı şeyi yaşadım ilk bir kesem vardı sonra 2. Keseyi gördüm şuann 12 haftalık olduk darısı size 🌸
EmineTarik Htcucr benimde o şekilde oldu ilk gittik tek keseyi gördük kalp atışını dinlemeye gittik 2 kalp dinledik inanılmaz şaşırmıştım 😅 şimdi 18 haftadayiz sağlıcakla gelsinler inşallah ❤️
Sevvl Htcucr gözün aydın kuzum okuyunca aklıma doktorun size bir suprızım car dediği an geldi aklıma suan 2 aylık kucağımda uyuyorlar o kadar zor ki kendiden gecıyorsun ama bi o kadar da güzel 🫶
Htcucr Sevvl bide ben yenidoğan hemşiresinin ve prematüre bebekleri bildiğim için bi tık korkuyorum bu işin içinde olmak zor