Belginylmz Ikimelekannesi38 ilk normal diguma göre ikinci daha rahat digurusun çünkü rahim daha esnek oluyo ozman we ilkine göre daha erken dogruraun ilk doğum 12 14 saat ikinci doğum 7 8 saat 3 doğumda 2 3 saat arası milleti dinleme kendinizde strese sokma
yagmur089 Ikimelekannesi38 korkma kiz valla banada cok sey diyorlar rabbim yardim ediyor ikinci cocugu olanlara sordugumda cok kolay olur diyorlar bende kolay olmasini istiyorum benimde bir oglum var ikincide kizim suan 38 haftaligiz bakalim ne zmn gelcek saglikla gelsinler de varsin zor veya kolay olsun
Hayat123456 Kukulikukuli12 ohh çok şükür hayır niye korkuturlar insanı onuda anlamıyorum ki sagsalim alalım canım inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza ☺️☺️
Meryemiss Ikimelekannesi38 bizim insanlarımız çok boş konuşuyor her doğum her çocuk her insanın bünyesi farklı bir kere ona o oldu diye sana olacak değil benimde ikinci daha tecrübe edinemedim az zamanımız kaldı ama ilkim berbat derecede zordu acı eşiğim yüksek olduğu halde ben rahat doğururum şu bile doğurduysa falan hep kendimi motive ettimde sanki diri diri öldümde dirildim mesela çok kötüydü belki sancım yoktu açılmam yoktu doktorlar elleriyle çok müdahale ede ede zorladılar ondan bilmiyorum ama allahım unutturuyor o acıyı hatırlasak hiç kimse başka çocuk istemezmişiz ama buna rağmen şuan bile normal istiyorum ve yine kolay olacağını düşünüyorum benim gibi ilkini berbat bir tecrübe edinmiş biri olarak bile ben böyle düşünüyorsam sende kimsenin söylediklerine kulak asma hep iyi düşün pozitif ol canım allahın izniyle inşallah su gibi hiç anlamadan doğurursun
Ikimelekannesi38 Meryemiss guzel dilekleein icin cok teskkur ederim . Insallah sende kolayca dogurursun tek avazda sagliklica kucagna alirsin
bebek1517simsek Ikimelekannesi38 rica ederim hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun ve şuna cidden inanıyorum inanmak kendinize güvenmeniz çok önemli kimsenin dediğine bakmayın hep bebeğinizi kucağınıza alacağınız hayalini kurun sağlıklı kolay doğumunuz olsun
pandasever Ikimelekannesi38 ay hangi tıp bilgilerine dayanarak söylüyorlar. Canım insanlar mod düşürmeye bayılıyorlar. Olumsuz konuşmaktan zevk alıyorlar. Takılma ilkini yapmışsın maşallah ne güzel hayırlısıylaa ikincisinde. Bana da dua et hatta ilk doğumum Normal doğum çok istiyorum hayırlısıylaa
Puhu_ishak Ikimelekannesi38 ablam 4 tane doğurdu valla son ikiyi resmen cart diye doğurdu hatta ilki ikizdi
Ikimelekannesi38 Sevalinkaa aynen oyle eskiden dikis falanda yokmus xdxd helal olsun o eski topraklara
Nursena2023 Ikimelekannesi38 İkinci doğumda rutin kontrole gittiğimde 5 cm acilma olduğunu öğrendim. İlçe de bir hastaneye gitmiştim merkeze geldik açılma 6 7 cm olmuştu işlemler vs derken 1-1.5 saat sonra doğum oldu. Doğum süreci 30 dk falan sürmüştür heralde 😊
hilall_ak @Ikimelekannesi38 ayy inşallah benimde öyle olur şuan hamileyim ve oğlum 4 aylık çok korkuyorum
hilall_ak Yani ikinci çocuğa hamileyim bir aylık , oğluşum daha 4 aylık nasıl yaparım ne ederim bilmiyorum çevreden çok korkuyorum elestirirler diye
irmsm Ikimelekannesi38 Ayy resmen aynıyız benimde 2 yaşında oğlum var Kıza hamileyim 30+6 İlki spinal sezaryen oldu şimdi aşırı korkuyorum tekrar herkes birşet diyor moralim çok bozuk Komple bayılarak olucam sanırım