Deletedmom_49 Beggg Benimkinin ismine yakınn bi ara bizde Dora/ Doruk arasında kalmıştık 😀😀 Doruk’a karar kıldık 🩵🩵🫶🏻🫶🏻
Hanifealtintas Deletedmom_49 aslında sıcakta bakmıyorum soğukta yanına isim bulamıyorum ikinci ismi olsun yaşlı insanlarin kalbi kırılmasın düşüncesindeyim yani servetin önüne gelicek bir isim arıyoruz 🥲ama yokk 🥹
Deletedmom_49 Prensesannesi96 alp aslan ayrı iki isim alparslan gibiiii seslenince sesteş gibi geldi 😀
Prensesannesi96 Deletedmom_49 ya Alparslan deyince ağır geliyor ya kulağa ama Alp Aslan deyince Âlp daha hoş hafif geliyor kulağa ondan Alparslan istemiyorum Âlp Arslan olsa ama herkes a yi sert söyler diye vazgeçtim bundanda vazgeçeriz yakında biz 😂
FcsjM Deletedmom_49 Aynen ama eşim Alperen ismini istedi.Aykanda 4 yaşında ölen abimin ismi onuda göbek adı olarak koymayı düşündük.
Prensesannesi96 Deletedmom_49 yaa Alparslan’a da öyle dediler ama vevremde bi tane bile yok ya 😃 bende böyle Farklı arıyorum ama hiç bişeye içimiz ısınmıyor isim ismi zor durum ya 😂
Mgdk Deletedmom_49 aklımda hep kız isimleri vardı erkekte baya zorlandık. Eşim Karan ismini beğendi en çok galiba öyle olacak
Deletedmom_49 Mgdk ben de hep kız isimlerine odaklanmıştım erkek olduğunu öğrenince eşime bıraktım😀😀 Karan ismide çok güzellll popüler 🫶🏻
Deletedmom_49 y___e inşallah en hayırlı zamanda hayırlı bir gebelik olur düşündüğünüz isimlerden Talha çok güzel🩵
Deletedmom_49 Prensesannesi96 doğru valla çevrenizde yoksa koyun gitsin ben de çevremde olan isimlerden koymayı hiç düşünmedim:)