monagra maalesef babaeski de ikamet ediyorum. Eşimin işi sebebiyle de 1 ay önce memlekete geldim son ayımda olduğum için de gidemedim tekrardan. Burgaz’daki bir nefes hastanesine gidiyordum orda Hanife hoca var. O da çok ilgiliydi ama bırakmak zorunda kaldım kendi doktorumu🫠
3. Trimester Anneleri 🤰
Kadriye_Aksoy yok 1 cm vardı benim pek değil aslında 😂ama o süreçte bittim resmen iki gün sürdü sancım yalvariyordum sezeryana alın diye 😢dudaklarım çatladı ya kanlanmisti gücüm sıfıra inmişti
37+6 iyiyiz çok şükür ama 3-4 gündür asla geçmeyen mide yanması bulantısı ağrısı yaşıyorum hepsi peşpeşe o kadar yoruldum ki artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum şuan inanılmaz midem bulanıyor ağrıyor ve ağrı sırtıma vuruyor sırtımda ağrımaya başladı böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım 😢
Kadriye_Aksoy ben çarşamba günü kontrole gideceğim o zamana kadar düşünücem ama artık dayanamıyorum şu bi kaç gündür böyleyim ağladım ağlicam modum düşük bunaldım falan klasik sendroma girdim sanırım
Tubii97 yürürken olan ağrı otururken olan ağrı ondan mı oluyo PEKİ
tugba_3481
Bilmiyom ama o ağrılar bende de var
Melekmete aynıyız seninle🫠🫠
21_kub34 aynıyız seninle doktor banada 1 ay önden gidiyorsun dedi sorun olur mu benek 2 400 kilo
EsraNida gerçekten çok kötü hiç çözüm bulamadım inşallah hemencecik geçer🥴♥️
A0- aslında 37. Haftadan sonra veya doğumda oluyor doktora göre değişiyor, ben normal doğum istediğim için 36+3 de doktorum çatı kemiğine bakalım herhangi bir sorun varmı diye dedi ben ilk başta istemedim çünkü muayene sonrası açılma olma ihtimali var diye ama birkaç gün önceden sancılarım başladı ve nst de de çıkınca yapmak istedim ve gerçekten acilmam varmis. Muayenede bebeğin kilosunu ve kemiğini göz önünde bulunduruyor ve tahmin yürütüyorlar bebek kilolu ise ve çatın dar ise daha çok sezeryan öneriyorlar.
Ttgce uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum çözümü yok bunun uyuyamıyorum
Edaa_nurr geçecek hiç üzülme bende de oldu aynısı geçti 🫶🏻
tugba_3481 31 olucam yarın
tugba_3481 ay bende hic nefes alamiyorum burun tikanikligida cabasi🥺