monagra maalesef babaeski de ikamet ediyorum. Eşimin işi sebebiyle de 1 ay önce memlekete geldim son ayımda olduğum için de gidemedim tekrardan. Burgaz’daki bir nefes hastanesine gidiyordum orda Hanife hoca var. O da çok ilgiliydi ama bırakmak zorunda kaldım kendi doktorumu🫠

Kadriye_Aksoy yok 1 cm vardı benim pek değil aslında 😂ama o süreçte bittim resmen iki gün sürdü sancım yalvariyordum sezeryana alın diye 😢dudaklarım çatladı ya kanlanmisti gücüm sıfıra inmişti

37+6 iyiyiz çok şükür ama 3-4 gündür asla geçmeyen mide yanması bulantısı ağrısı yaşıyorum hepsi peşpeşe o kadar yoruldum ki artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum şuan inanılmaz midem bulanıyor ağrıyor ve ağrı sırtıma vuruyor sırtımda ağrımaya başladı böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım 😢

Kadriye_Aksoy ben çarşamba günü kontrole gideceğim o zamana kadar düşünücem ama artık dayanamıyorum şu bi kaç gündür böyleyim ağladım ağlicam modum düşük bunaldım falan klasik sendroma girdim sanırım

EsraNida gerçekten çok kötü hiç çözüm bulamadım inşallah hemencecik geçer🥴♥️

Kubra1414 şuanda bende 27 + 0 hareket etmiyor çok nadir normal birşey mi çok düşünüyorum

A0- aslında 37. Haftadan sonra veya doğumda oluyor doktora göre değişiyor, ben normal doğum istediğim için 36+3 de doktorum çatı kemiğine bakalım herhangi bir sorun varmı diye dedi ben ilk başta istemedim çünkü muayene sonrası açılma olma ihtimali var diye ama birkaç gün önceden sancılarım başladı ve nst de de çıkınca yapmak istedim ve gerçekten acilmam varmis. Muayenede bebeğin kilosunu ve kemiğini göz önünde bulunduruyor ve tahmin yürütüyorlar bebek kilolu ise ve çatın dar ise daha çok sezeryan öneriyorlar.

• A0- bunu beğendi.

Ttgce uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum çözümü yok bunun uyuyamıyorum