A0- döndüğünü nasıl hissettiniz nasıl bir şey nasıl anlarız acaba

• A0- bunu yanıtladı.

GSerra_ karnımın alt tarafına sancı giriyor adet sancısı gibi bide karnım aşırı derecede sertleşiyor sonra kafasından nerde olduğunu anlıyorsunuz ☺️ bazende soluk alamıyor gibi oluyorum göğüs kafesime ağrı saplanıyor uzanınca ancak geçiyor o zaman da değişmiş oluyor

Ttgce bizde 38+5 olduk kızımla kavuşmaya son 1 gün kaldı pazartesi sabah doğumum var nasipse ve aşırı gerginim🙄 Uykusuzluk, bel bacak ağrısı, kramplar, regl sancısı gibi yalancı sancılar, hareket kısıtlılığı herşeyimiz mevcut çok şükür 😂

Birprensesveikizannesi rabbim bütün bekleyenlere nasıp etsin inşallah bende çok korkuyodum gorebilirmiyim acaba diye ama çok şükür 37 yide görürüm inşallah ama kızlar acele ediyo bakalım hayırlısıyla alalım kucağımiza inşallah 🥰

A0-
    Benim de öyle yarım saat falan kanala girmeyi zorluyor sonra dönüyor geri yan duruyor sürekli böyle

Kardelentrkylmz 2 haftadır aynı durumları bende yaşiyorum ilk dogumum olacak normal olsun ıstiyorum ama doktorum dayanamayacak haldeysen sezaryanla alalım demişti. Bende beklemeyi tercih ettim ama canım çok acıyor sürekli gergin duruyor. Bebekte bi sorun olmadıkca da bekleyeceyim. açılma yok, bebek baş aşagı, sancı çok nadir kasıklarımda o yüzden normal doğum diyemiyor doktorumda şuan ne yapayım bilemiyorum siz olsanız ne yaparsınız yorumlarınızı bekliyorum?

35+2 haftalığım tek sorunum ara ara gelen kasılmalar ve gece uykusuzluk . Haricinde ssvd istiyordum ama bebeğimin 2 hafta kadar önden gittiğini riske atmayacaklarını söylüyorlar moralim biraz bozuldu bu duruma 😒

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

tugba_3481
        Kafasını bastırıyor kanala doğru orada baskı kıpırtı ağrı hissediyorsun cnm

Ttgce 30+6 Allah’a şükür hicbi sikayetim yok gayet saglikliyiz sadece bebiş hiç uyumuyor sanırım sürekli tekmikliyor benide uyutmuyor 😂😂

monagra maalesef babaeski de ikamet ediyorum. Eşimin işi sebebiyle de 1 ay önce memlekete geldim son ayımda olduğum için de gidemedim tekrardan. Burgaz’daki bir nefes hastanesine gidiyordum orda Hanife hoca var. O da çok ilgiliydi ama bırakmak zorunda kaldım kendi doktorumu🫠

Kadriye_Aksoy yok 1 cm vardı benim pek değil aslında 😂ama o süreçte bittim resmen iki gün sürdü sancım yalvariyordum sezeryana alın diye 😢dudaklarım çatladı ya kanlanmisti gücüm sıfıra inmişti