3. Trimester Anneleri 🤰
Ttgce bizde 38+5 olduk kızımla kavuşmaya son 1 gün kaldı pazartesi sabah doğumum var nasipse ve aşırı gerginim🙄 Uykusuzluk, bel bacak ağrısı, kramplar, regl sancısı gibi yalancı sancılar, hareket kısıtlılığı herşeyimiz mevcut çok şükür 😂
Birprensesveikizannesi rabbim bütün bekleyenlere nasıp etsin inşallah bende çok korkuyodum gorebilirmiyim acaba diye ama çok şükür 37 yide görürüm inşallah ama kızlar acele ediyo bakalım hayırlısıyla alalım kucağımiza inşallah 🥰
Kardelentrkylmz 2 haftadır aynı durumları bende yaşiyorum ilk dogumum olacak normal olsun ıstiyorum ama doktorum dayanamayacak haldeysen sezaryanla alalım demişti. Bende beklemeyi tercih ettim ama canım çok acıyor sürekli gergin duruyor. Bebekte bi sorun olmadıkca da bekleyeceyim. açılma yok, bebek baş aşagı, sancı çok nadir kasıklarımda o yüzden normal doğum diyemiyor doktorumda şuan ne yapayım bilemiyorum siz olsanız ne yaparsınız yorumlarınızı bekliyorum?
35+2 haftalığım tek sorunum ara ara gelen kasılmalar ve gece uykusuzluk . Haricinde ssvd istiyordum ama bebeğimin 2 hafta kadar önden gittiğini riske atmayacaklarını söylüyorlar moralim biraz bozuldu bu duruma 😒
Ayezhanim açılma yokken mi suni sancı verildi acaba?
minikprens_71 kırklareli merkezdeyseniz devlet hastanesinde ayça hanım’a gidin bence
Tubii97 kanala girmeye çalıştığıni nasıl anlıyor ssunuz
tugba_3481 evet çıktı ciğer geliştiriic vurdular
tugba_3481
Kafasını bastırıyor kanala doğru orada baskı kıpırtı ağrı hissediyorsun cnm
monagra maalesef babaeski de ikamet ediyorum. Eşimin işi sebebiyle de 1 ay önce memlekete geldim son ayımda olduğum için de gidemedim tekrardan. Burgaz’daki bir nefes hastanesine gidiyordum orda Hanife hoca var. O da çok ilgiliydi ama bırakmak zorunda kaldım kendi doktorumu🫠
Kadriye_Aksoy yok 1 cm vardı benim pek değil aslında 😂ama o süreçte bittim resmen iki gün sürdü sancım yalvariyordum sezeryana alın diye 😢dudaklarım çatladı ya kanlanmisti gücüm sıfıra inmişti