Bahaarrrk sunshine_ t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması gerekiyor aynı koyulukta yada 22. Günde ovulasyon günümü bulmuştum ben.
Casu sunshine_ ben 20 gün boyunca bu testten kullandım. Hiç bir gün yumurtlama görmedim. T çizgisi beklenilen anlamda koyu olmadı. Üstelik düzenli adet gören biriyim.
K-97 sunshine_ evet benim de ikinci günüm bu testi deniyorum aynı şüphe bende de var umarım ikinci çizgi de koyulaşır
sunshine_ Bahaarrrk ben 1 ay önce kürtaj olduğum için şuan ne zaman yumurtlama olur bilmiyorum ama yine de çok silik olması korkuttu
elifsen 13 14. gün genelde yumurtlama oluyor düzenli ise adetiniz. benim 11 ve 13.gün iki kez yumurtlamam olmuştıu
elifsen sunshine_ nem bu testten yapmadım. innovita aldım o en hassası. direkt gördüm ve doktordan da teyitini aldım
Vilvilvil Casu ben de aynı şekilde doğru düzgün çizgi çıkmıyor kontrol kısmı bile silik çıkıyor her ay 14. Gün yumurtlamam oluyor bu göstermiyor net tabsiye etmem
Casu sunshine_ innovita almayı düşünüyorum adetime 5 gün kaldığı için bir iki güne bunu alırım. Çoğunluk bu testi kullanmış sanırım https://ty.gl/9sub4ntg1m
sunshine_ elifsen hadi ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarında bize de yer verirsen sevinirim 😇 bu ay bunu deneyip olmazsa ondan alayım
sunshine_ Casu bende alayım ondan o zaman bu işe yaramaz ise sen yumurtlama gününü hesaplayamadın mı peki adetin düzenliymiş
sunshine_ K-97 bende merak ediyorum ne zaman koyulaşacak diye aslında kasıklarımda ağrı falan da oluyor yumurtlama dönemi gibi ama bunda silik çıkınca şaşırıyorum
Casu sunshine_ aynı durumu bende yaşadım. Ya silik oluyordu ya da hiç olmuyordu T çizgisi. Anlam veremedim. Bazılarında da olmuş aynı sonuçlar. (Kasık ağrılarımda oldu, o zamanlar dahi bir sonuç göremedim)