• Gebelik
  • Uygulamadaki dogum tarihi ile doğumunuz ayni günmü kızlar??

Kizlar naber.Dün 38+1de gitdim 0 acilma doktorum bebek kanala dogru gitmemiss bu haftada gelmez 39-40a gelir anca dedii.Sormak istiyorumki sizin doğumunuz nasıl oldu?Uygulamadaki son kaç güne kadar geldiniz?Yani normal dogum adet tarihime gore hesaplanan tarihle ayni zamanlardami oluyor yuksek ihtimal?

Papiiii bende 40+1 oldum nişanım geldi 2 gün önce ama hiç bir kasılma sancı yok,doktorum da salı gününe kadar gelmezse ve açıklık olmazsa sezaryen ile alırız yoksa çok yıpranırsın dedi:(

Papiiii ılk kızım 40+5 suni sancıyla ikincisi 40+2 kendi sancımla 40 haftayı en fazla 10 gün geçe biliyor ama günlük sıkı takip benim ikinci kız son dk kaka yapmış Allahtan kendisi geldi o tehlikeli oluyor😕

Jelibon16 yaa anladım canim bana 41e kadar bekliycem dedi 41+0 olana kadar gelicek zaten dedi 39da 40da buyuk ihtimal dedi bakalim

Sudenaz0105 yani 40 haftayi zaten 10 gun gecse 41ide gecmis oliyor.Doktorum adet tarihimdeki dogumden en fzla 1 hafta bekleriz dedi ama kendisi 39da yuksek ihtimal doguracagimi dusunuyor bilmiyorumki

Papiiii ilk oğlumda 280 günü tamamlamaya bir gün kala geldi doktorun takibine göre de aynıydı bunda bilmiyorum artık nasıl olur daha miniciğiz

Glcn12 yaa sagsalim gelsin.O zaman uygulamayla ayni gun olma ihtimali yuksek

Papiiii bazı yerler 42 haftaya kadar izin veriyor bizim burdaki dotkorlar 40 hafta 10 gün e izin veriyor bak sizinki 40 hafta 7 gün demiş o insanına göre değişiyor benim abla hep 37-38 haftalık doğuyor benim 40ı geçiyor bak doktorum bu gebeliğimde 35de doğarsın dedi 40+2 oldu😅

Sudenaz0105 yaa bakalim hayirlisi olsun o zamann gelicegi zamani kendisi belirler karnimda kalicak degilya herhalde)