FundaElmaYazici Bende 64 kiloyum büyük boyunu aldım bugün alınca açtım meraktan düşündüğüm kadar da büyük değil 😁 iyi ki büyük almışım dedim
ozgeya 1850 ben hastanede başladım kullanmaya,doğumdan sonra 1 hafta boyunca da kullandım toplamda 2 paket gitti.normal doğum yaptım bu arada,normal doğumda daha fazla kanama oluyor.
nisanisa Civcivimm büyük al sen iyisimi ya bende orta aldım ama hiç denemedim küçük olursa büyükte alicam
Avcihavva Civcivimm daha dün aldım aldığım yerde büyük yoktu orta boy aldım ama sanırım kullanamicam tam oturdu denedim eve gelince çünkü rahat edemedim eğer sezeryan olursa hiç olmaz tam dikiş yerine denk geliyor bant yerleri
Avcihavva Civcivimm öyle yapcam bende zaten şimdi biraz ödem var göbek var normal 40 bitimine yakın rahat olur sanırsam yada doğumdan sonraki yoğun kanamalı adet döneminde kullanırım 😊
Tosbik cinderella ayyy ben snn 2katin kilodayim 😨 bnde buyuk boy aldim. Sana tam olduysa bana hic olmaz 😀 tüh
Bskrt Civcivimm http://www.depend.com.tr/urunler/urun-bulma-yardimcisi Depend kendi sitesnde ölçüleri girince bedeni söylüyor
Denizkizi Civcivimm ambalaj uzerinde beden yaziyor isterseniz ordan bakarak alin daha saglikli olur ben oyle yapmistim .. Orta boy aldim gayette buyukmus
bsebse Paketin ustunde 36-42beden arasi ortaboy olarak belirtiyor. Ben orta aldim. 33.haftanin icindeyim 38bedenim su an