Htcdgrl Kızıma kavusmaya son 99u gördük cok şükür heyecan dorukta😍 sizlerin ne kadar kaldı kızlar hazırlıklar ne durumda 🌸💖
Minel-4 Htcdgrl son 32 bakalım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip etsin tüm annelere
Htcdgrl ezgermshn bende öyleyimm valla normalde yaz hiç gecsin istemem amaa bu yaz cabucak gecsin bebeklerimize kavusalım 😂💖
ezgermshn Htcdgrl Ben kendim de Ağustos 31 doğumluyum, oğlum da 26sı gözüküyor. Erkekler geç gelir diyorlar bir de bakarım doğum günü hediyesi 💃🙃
Htcdgrl Ranakzrn normal daha vakit var ben bitirdim bile heyecandan duyduğum andan itibaren biseyler alıyorum 😂
sla_cbn35 Htcdgrl soon 47 🥹🩵 hepimiz hayırlarla alalım kucağımıza sağlıklaa Rabb’im doğumlarımızda bize yardım etsinnn 🥹❤️
Htcdgrl Burnumageliyoduslkmsn ayy hic bisey kalmamıs valla bende o son döneme ısınlanmak istiyorum😂 sağlıkla gelsin insallah💖💖
Demet78 Htcdgrl Allah’ıma şükürler olsun bizde 99🥰🤰bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin rabbim
Htcdgrl Demet78 amin aminn insallahh en son ne zaman kontrole gittiniz bebis kac kilo kac cmydi acaba 💖🥹