Merve9898 Yekta ve Mirza çok hoşuma gidiyor koymak istedim ama eşim Salih koyalım diyor anlamıda güzel kırmak istemiyorum
Merve9898 Guenn benimde kayınbabamın adı 😄 ilkim kızım alya 3 yaşında eşim oğlumuza çok istiyor koymak
Guenn Meryemcamm ben bugün gittim erkek gibi dedi ama kesin bişe yok 10 Haziran’da gel kesinleşir dedi 😁
balimiscat Guenn ben bulamıyorum kız ismi 🤭 tam tersi erkek ismine karar vermiştim Selim çok güzel bence
balimiscat Guenn bizde dün öğrendik çok şükür kız istiyorduk ama karar veremedik daha neyse var zamanımız 🤭
Evafor Guenn amin inşallah son dönemde bakıyorum da listeler isimler hep aynı yarın Aybars Kaan efe asil en sbasiti bu isimlerden hemen hemen 5 çocuğun 2 de olacak sanki 😂
sultanireem Guenn ay bende 14+4 deyim bizimkide belli olmadı cinsiyeti ama ben mirza yada karan düşünmüştüm tabi daha çok fikir değiştiririz biz
Guenn sultanireem evet ya dur bakalım ben de eşime gösterecem bu isimleri ya seçecez ya da kutuya koyup isimleri içinden bi tane çekecez hangisi gelirse 😅😅😅 tabi önce tam öğrenelim cinsiyeti 😁