Minikayak24 Guenn mustafa buğra , Ali Uras , ayaz , kayra , metehan oğlum olursa bunları düşünüyorum beleniyorum
Guenn Kfiliz 13 hafta daha erken ama kız ismi buldum erkek bulamadım doktor da erkek gördüm gibi ama tam net değil dedi 😅
sultanireem Guenn ay bende 14+4 deyim bizimkide belli olmadı cinsiyeti ama ben mirza yada karan düşünmüştüm tabi daha çok fikir değiştiririz biz
Burcusp Oğlumun adı poyraz ikinci gebeliğim erkek olursa pars diyoruz kız olursa aden Alina lina liste uzayıp gidiyor 🙈😂
Guenn Minikayak24 Allah’ım gönlüne göre versin canım sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allah’ım teşekkür ederim 🥰
Evafor Gündemde hep aynı isimler mevcut seneye bu isimlerden en az 3 4 tanıdık çocuğu göreceğiz 😂5 aylık olduk bende hala bulamadim
Guenn Evafor evet ya kız benim yıllardır istediğim bı isim vardı onu koyacaktım tam belli değil tabi cinsiyette sağlıklı olsun da inşallah 😊
Minikayak24 Guenn amin inşallah oğlum bar bitane Muhammed Adı şimdide kız istiyorum benziyor kıza dedi bakalım nasip Sağ salim doğsun hayırlı evlat olsun yeter🙂
Evafor Guenn amin inşallah son dönemde bakıyorum da listeler isimler hep aynı yarın Aybars Kaan efe asil en sbasiti bu isimlerden hemen hemen 5 çocuğun 2 de olacak sanki 😂
balimiscat Guenn ben bulamıyorum kız ismi 🤭 tam tersi erkek ismine karar vermiştim Selim çok güzel bence