Kizlar hayırlı akşamlar bebem 24 25 lerde kıpır kıpır yerinde durmazdi ama 27 haftasına gircez hareketleri çok azaldı kendim bikac gün önce hastalandım azıcık acaba ondan mı etkilendi annemle kayınvalideme danışayım dedim ikiside gözümü korkuttu hemen git diye sizde bu haftalarda böyle olduğu oldu mu hiç İlk gebeliğim tedirgin oldum azıcık 😌
Hareketin azalması 🙄
Zeynep1601 bide valide sultan bebeği incitmişsindir sana küsmüştür dedi hayatımda İlk defa duydum😀böyle bişey mümkün mü
Zeynep1601 canım bende 27 28 haftamda ağlayarak gitmiştim doktora hareket yok az diye ama normalmiş bu haftalar da herkesin başına geliyormuş korkma ama istersen için rahatlasın gene de dr git. Bende 35 haftadayım benim de azlık var tekrar
Böyle durumlarda sakın bekleme sakın en yakın hastaneye git en azından kalp sesini duy çünkü benim de başıma geldi megersem bebeğim oksijensiz kalmış hastaneye gitmesem bebeğimi kaybediyordum
Zeynep1601 az bile olsa kışırtı seklinde bile hissetsen sorun yok merak etme😂 bebiş yorulmustur sen çok iş yaptıysan. Bir de büyüyor yeri daralıyor. Sol yanına yat gözlemle kıpırtı bile yok 3-4 saattir diyorsan o başka ama zannetmiyorum biz artık sert haraketler bekliyoruz heralde😂
Ceylincim bugün kendimi yine kırgın hissediyorum ama yarın gideceğim mutlaka
Ozlemmm35 neden oksijensiz kalmış nasıl müdahale ettiler bu durumda
Hilal2901 evet hareketlerini o kadar seviyorum 😁hep teklemese gikim çıkmaz içim rahat etsin yarın bir görüp geliyim Paşamı😍🐣
Zeynep1601 plesanta eşi ayrılmış akciğeri gelişmemiş acil doguma alindim erken doğumum oldu o yüzden böyle durumda kesinlikle ihmal etme
Ozlemmm35 ya kıyamam size şimdi nasılsıniz Bebeğiniz ve siz iyi misiniz kaç haftalık doğdu miniş❤️
Zeynep1601 çok şükür iyiyiz şimdi 😊33+4 haftalikti doğduğunda 13 gün kuvez de kaldı ama toparladık şimdi kardeşi olucak yakında hamileyim 😊
Ozlemmm35 hay maşallah 🧿😍 Rabb’im korumuş sizi 2. Yavrunuzda sağlicakla ve zamanında gelsin inşallah 💜💜
Hilal2901 dediğin gibi oldu iyice dinlendim azda üzerine tatlı benim aslanım anasını üzmedi şov yaptı elhamdülillah 😀 30 cmlik cüce ortalığı ayağa kaldırdığıyla kaldı 😂