Kızlar benim ilk gebelimde 5. Ayda çıkmaya başlamıştı 4 pozitifleri bende gördüm ama tansiyonum hep iyiydi ve doktorum neden olduğunu bunun zararlı olabileceğini bana asla söylemedi birçok dahiliye bölümüne gittim yine de bir çare veya bunun bir zararı olacağını bana hiçbir doktor söylemedi. Bende farklı hiçbir belirti olmadı ayaklarım şişiyordu 30. Haftadan sonra ama hamilelikten olduğunu düşünmüştüm. Sebebi protein kaçağımı nedir onuda bilmiyorum sizi de korkutmak istemem ama ben 35. Haftada kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu ve bebeğimi kaybetmiştim. Rabbim hepimizi işini bilen vicdanlı hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah 🤲🏻 şuan 2. Kez hamileyim 14 haftalık olduk 12. Haftadaki kontrolümde 1 pozitif yine protein kaçağı çıkmaya başladı inşallah yükselmez veya tansiyonumu etkilemez ne yapmam gerekiyor hala bilmiyorum doktorum şuan çok normal bir düzeyde dedi ama bundan sonra ne olacak bilmiyorum bilinçli olayım diyorum ama doktor birşey olmaz dedikten sonra da insan başka ne yapabilir ki farklı deneyimleri veya yaşam öyküsü olan arkadaşlarım bana da fikir verirlerse çok sevinirim 🤍 sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah🤲🏻