Sadiyes Nesee221 ben 10 gün sonra gitmiştim 7 sinde öğrendim 17 sinde doktora gittim. 5 haftalıktı gittiğimde ☺️
Nesee221 Çok teşekkür ederim geçen sene kürtaj oldum kalp atışı olması hiç o yüzden aşırı korkuyorm hastaneye gitmekten. Birde hanımlar göbeğin az altında batma tarzında şeyler oluyor sizde de oluyor mu
Kubraalp Adet günümden iki gün önce 320 yle öğrendim. Sağlık ocağında ki hemşire geçen adetinden beri 40 gün olsun öyle kadın doğuma git o zaman kese falan görüşür dedi
Serenn16 Nesee221 Ben eczaneden aldığım testte öğrendim o gün hemen doktora gittim 4 haftalık tı 5 haftada keseyi gördük 7 hafta da kalp atışını duyduk
nerminnn_ gamzett yok benim rahmim ters ve geriye yapışık olduğu için 17. haftaya kadar hep alttan muayene oldum karından kese görünmediği için benim şu an 28 haftalık
anneoluyoruuumm16 Nesee221 adetim 3 gün geçti sağlık ocağında kan verdim 4.88 çıktı. Doktor yükselebilir de düşebilir de dedi. Bir hafta bekledim regl olmayınca kadın doğuma gittim. 562 çıktı sonucum. Doktor bir buçuk hafta sonra gel dedi gittim 6+1 dedi ve kalp atışını filan gördük şükür. Şuan 10+4
EmineSerdar Nesee221 Perşembe ve pazartesi kan verdim cuma günü doktora gittim 5 haftalık ti keseyi gördük sonra kanama fln oldu hastanede yattım 7 haftalık kalp atışı duydum
Neseliigunlerr1 Nesee221 1 hafta sonrasında hemen gittim. Kese gözükmedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Kese gözüktü
Elfksckk Nesee221 ben regl gecikir gecikmez test yaptım pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim hemen kan testi / idrar taraması yaptı 2 gün sonra bi daha yaptı değerleri karşılaştırmak için. 5 haftalık hamileyim 2 hafta sonraya randevu verdi
Nurrmerttt- Ruya_50 4+3 idi keseyi gördüğümde 😊 Ama kimi hamileler 6. Haftasında da görebiliyormuş keseyi