ZeynepAsyaAnnesi Papatyaaa__ bir çay kaşığı karbonat at ağzına üzerine bir su bardağı su iç işe yarıyor ben öyle yapıyorum
Almilosum gulten_01 40 mg yazdı bende bilmiyordum kullanıldığını ama muhteşem bir şeymiş bir gün gidiyor etkisi sabahlari aç karnına iciyorum
1woramy Bende de reflü vardı ne yesem yanıyor ben yemekten sonra uzandığım için daha çok oluyor kavun karpuz biraz rahatlatıyor
Almilosum Papatyaaa__ rica ederim insallah iyi gelir ben çok memnun kaldım. hayat kalitesini aşırı derecede düşürüyor malesef mide yanması 😔
Saasgjfdh Papatyaaa__ Nexium tablet önerdi doktorum sabahları aç karna içiyorum çok iyi geliyor yan etkisi de yok dilerseniz doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz
Sevalinkaa Lisaanne nasıl yaaaa??? Ben hamilelik öncesi içiyordum doktor içme dedi geberiyorum daha 5 ay var doğuma nasıl geçecek bilmiyorum.
Serra3434 Papatyaaa__ doktoruna danis ya yuksek dozda olanini verir yadaa degistirir surup dışında bisey fayda etmiyo kendini usutmemeye calis gecmis olsun
Papatyaaa__ Serra3434 çok teşekkür ederim Allah razı olsun aynen doktora danışıcam gittiğimde kontrole bakalım nolcak😔😔
Yonxz_45 Papatyaaa__ cnm aynı durumu ben de yaşıyorum gasvin diye bir şurup var onu kullan çok etkili mide yanmasını anında kesiyor
Papatyaaa__ snka2021 sakız var denicem hemen çok teşekkür ederim çok kıymetli yorumunuz🥲😞inşAllah işe yarar